Telegram: 400 εκατ. χρήστες, ετοιμάζει λειτουργία ομαδικών τηλεδιασκέψεων

Telegram: 400 εκατ. χρήστες, ετοιμάζει λειτουργία ομαδικών τηλεδιασκέψεων 1

Σειρά της Telegram να ανακοινώσει ότι θέλει και αυτή μερίδιο από την πίτα των τηλεδιασκέψεων, με την εταιρεία να υπόσχεται ότι θα φέρει μέσα στο 2020 τη δυνατότητα πραγματοποίησης ασφαλών ομαδικών video κλήσεων στην ομώνυμη εφαρμογή messaging. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την ενσωμάτωση της νέας λειτουργίας, ούτε λεπτομέρειες για τον αριθμό χρηστών που θα μπορούν να συμμετέχουν, τον τρόπο συμμετοχής κλπ.

Σε άλλα νέα, η Telegram ανακοίνωσε ότι έχει ξεπεράσει τα 400 εκατ. χρήστες, σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση κατά 100 εκατ. από πέρυσι, την πρόθεση της να στηρίξει με €400.000 τους δημιουργούς εκπαιδευτικών tests για να χτίσει μια βάση από τέτοιο υλικό, ενώ πρόσφατα πρόσθεσε νέο μενού για τα επισυναπτώμενα αρχεία με σκοπό να διευκολύνει τον διαμοιρασμό των αρχείων.

Με τις τελευταίες κινήσεις των μεγάλων παικτών (βλ. Google Meet, Messenger Rooms), ίσως μοιάζει χαμένο το τρένο των τηλεδιασκέψεων για το Telegram, παρόλα αυτά, όταν έχεις ήδη 400 εκατ. χρήστες είναι καλό να τους προσφέρεις περισσότερες επιλογές.

Telegram – [Google Play Link]

Telegram  – [App Store Link]

[Telegram]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *