Tekken Mobile: Κυκλοφορεί μέσα στο Φεβρουάριο για Android και iOS [Videos]

Tekken Mobile: Κυκλοφορεί μέσα στο Φεβρουάριο για Android και iOS [Videos] 1

Από τον περασμένο Αύγουστο περιμένουμε τον ερχομό του Tekken Mobile και η Bandai Namco θα μας κάνει το χατίρι μέσα στον Φεβρουάριο. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το δημοφιλές fighting game θα κυκλοφορήσει για συσκευές Android και iOS σε ορισμένες χώρες από τις 15 Φεβρουαρίου, ενώ μέχρι την 1η Μαρτίου θα το δούμε σε περισσότερες.

Το Tekken Mobile θα περιλαμβάνει περισσότερους από 100 χαρακτήρες, με δυνατότητα αναβάθμισης και ξεκλείδωμα νέων κινήσεων, ενώ θα υπάρχει η επιλογή δημιουργίας του δικού σου στυλ μάχης. Επίσης, οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν ομάδες με τρεις διαφορετικούς μαχητές και να ανταγωνίζονται online με άλλους χρήστες.

Στο Story Mode ο παίκτης θα καλείται να βοηθήσει τον Kazuya Mishima να νικήσει έναν νέο εχθρό με ονομασία Revenant, ο οποίος έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Tekken Mobile.

Το Tekken Mobile θα απαιτεί έκδοση λειτουργικού συστήματος Android 4.4 ή μεταγενέστερο και τουλάχιστον 1GB RAM για να τρέξει σε smartphones και tablets.

Update: Όπως μας ενημέρωσε προ ολίγου o @mauros_ranger μέσα από το Twitter, το Tekken Mobile είναι ήδη διαθέσιμο για την χώρα μας!

Tekken Mobile – [Google Play Link]

Tekken Mobile – [App Store Link]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *