«Τα ποσταρίσματα στα social media οδηγούν στο Grexit»

«Τα ποσταρίσματα στα social media οδηγούν στο Grexit»

«Τα ποσταρίσματα στα social media οδηγούν στο Grexit» 1

Πολύωρο Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στην ΕΠΟ με θέμα συζήτησης τα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στο ποδόσφαιρο, αλλά και την πρόταση του Χέμπερτ Χούμπελ για Grexit. Στη συνεδρίαση ήταν και ο Ιβάν Βέλα, μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFΑ, ο οποίος δέχτηκε επίθεση για όσα αναγράφονται στην έκθεση του Αυστριακού προς τη FIFA και στην πρόταση για ποδοσφαιρικό αποκλεισμό της Ελλάδας.

Ο Ισπανός τόνισε προς γενική έκπληξη, ότι δεν είναι μόνο αυτά που αναγράφονται, αλλά και άλλα πολλά γεγονότα που έχουν φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε δύσκολη θέση και σχετίζονται με τις αποφάσεις των πειθαρχικών επιτροπών, με το γεγονός ότι οι πειθαρχικές επιτροπές δεν λειτουργούν όπως πρέπει, αλλά και με τα ποσταρίσματα ποδοσφαιρικών παραγόντων που ρίχνουν λάδι στη φωτιά και έχουν φέρει την Ελλάδα σε πολύ δύσκολη θέση. H απάντηση προς τον Ισπανό ήταν «ότι και στην Ισπανία γίνονται παρόμοια περιστατικά, αλλά η χώρα δεν έχει αποβληθεί ποτέ…».

Στη συνέχεια, οι άνθρωποι της ΕΠΟ τόνισαν ότι η FIFA παρότι έχει δημιουργήσει επιτροπή δεοντολογίας, αυτή ουσιαστικά δεν έχει πράξει κάτι με αποτέλεσμα όλες οι πράξεις που δυναμιτίζουν το κλίμα, να έχουν μείνει ατιμώρητες. Αντιπρότειναν μάλιστα τη δημιουργία μίας νέας επιτροπής που θα λάβει μέτρα για να περιοριστούν αυτά τα φαινόμενα.

Επίσης, ο Βέλα τόνισε ότι πρόκειται περί εισήγησης στη FIFA και όχι απόφασης για Grexit, καθώς η σχετική απόφαση θα ληφθεί το Μάιο από το Συμβούλιο Εθνικών Ομοσπονδιών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Και ξεκαθάρισε ότι και αυτός με τη σειρά του θα στείλει νέα έκθεση στη FIFA για όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο της ΕΠΟ και θα τονίσει τη δέσμευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη λήψη μέτρων.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης; Γραμμένος, διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να παραιτείται και επανέλαβε ότι παραμένει στη θέση του και θα συνεχίσει να δίνει μάχες για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *