Συνάντηση Κασσελάκη – Ανδρουλάκη – Τι είπαν οι δύο αρχηγοί μπροστά στις κάμερες


Η συνάντηση ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υποδέχεται στο γραφείο του στη Βουλή το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή.

Η συνάντηση ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υποδέχεται στο γραφείο του στη Βουλή το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Στο διάλογό τους μπροστά στις κάμερες οι κ. Ανδρουλάκης και Κασσελάκης συμφώνησαν ότι υπάρχει θέμα με την πλειοψηφία 3/5 που απαιτείται για τη σύνθεση των Ανεξάρτητων Αρχών.

Αναλυτικά ο διάλογος Ανδρουλάκη – Κασσελάκη

Κασσελάκης: Γειά σου Νίκο, πάλι σε καναπέ κάθομαι…
Ανδρουλάκης: Συγχαρητήρια για την εκλογη σου… Χαίρομαι πάρα πολύ γαι τη συζήτηση. Να συζητάμε όλοι οι αρχηγοί μεγάλα θέματα, όπως ακρίβεια, εθνικά θέματα, κρίσιμη συγκυρία, χαίρομαι, να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας, πεδίο εμπιστοσύνης και συναινέσεως.
Κασσελάκης: Ο κόσμος θέλει λύσεις. Το πιο προοδευτικό πράγμα είναι να λάμψει η αλήθεια στο θέμα των υποκλοπών
Ανδρουλάκης: Από πέρυσι όταν ξεκίνησε η περιπέτεια προσπαθήσαμε να το αναδείξουμε με θεσμικό τρόπο. Αγωνία πρωθυπουργού να πετύχει συγκάλυψη. Προσωπική επίθεση Μητσοτάκη στον κ.Ραμμο. Θα καταφέρουμε να μην υπάρξει συγκάλυψη και οι υπεύθυνοι του παρακράτους να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
Κασσελάκης: Πώς είναι δυνατόν να γίνεται αυτό με τα 3/5 στην Διάσκεψη και να μην προσπαθούν να υπάρχει συνάντηση.
Ανδρουλάκης: Θα πάρουμε πρωτοβουλίες, διότι δεν συμπληρώθηκαν τα 3/5.

Ανδρουλάκης

Κασσελάκης

Κασσελάκης

Ανδρουλάκης

Κασσελάκης

Κασσελάκης

Πηγή: skai.grSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *