Συμφωνία Ολυμπιακού – Ατρόμητου για τράμπα Γιαννιώτη – Ρισβάνη 1

Ολυμπιακός κι Ατρόμητος έφτασαν σε προφορική συμφωνία για… τράμπα Γιαννιώτη – Ρισβάνη, με τον πρώτο να επιστρέφει στο Λιμάνι και τον δεύτερο να παραμένει στο Περιστέρι ως ελεύθερος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Ανάποδο δρομολόγιο θα ακολουθήσουν το φετινό καλοκαίρι οι Ανδρέας Γιαννιώτης και Σπύρος Ρισβάνης! Οι δύο ποδοσφαιριστές που πραγματοποίησαν εξαιρετική χρονιά με τον Ατρόμητο, ο δεύτερος ως δανεικός, φαίνεται πως θα χωριστούν την νέα περίοδο με τον πρώτο να επιστρέφει στον Ολυμπιακό και τον δεύτερο να μένει ως ελεύθερη μεταγραφή στους Περιστεριώτες!

Στη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες για την επιστροφή του Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό (καθώς οι Πειραιώτες ήταν ξεκάθαροι πως θα πάρουν πίσω ενεργοποιώντας την ρήτρα τον Έλληνα τερματοφύλακα) έπεσε στο τραπέζι κι αυτό που είχε αποκαλύψει πως σκέφτονταν να προτείνουν οι Πειραιώτες στους Περιστεριώτες το gazzetta.gr στις 20 Μαΐου. Η πρόταση λοιπόν του Ολυμπιακού ήταν ο Γιαννιώτης να επιστρέψει στον Πειραιά κι αντί για την ρήτρα των 300.000 ευρώ που έπρεπε να καταθέσει στον Ατρόμητο, να του παραχωρήσει απευθείας ως ελεύθερη μεταγραφή τον Ρισβάνη.

Αυτή ήταν μια εξέλιξη που φυσικά βόλευε τον Ατρόμητο κι όπως σας είχαμε πει, κάτι που ήθελε. Έτσι, αμέσως οι δυο πλευρές φτάσανε σε προφορική συμφωνία, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί αυτή η σημαντική συμφωνία και για τις δύο ομάδες είναι το «ok» του Έλληνα αμυντικού. Ο 24χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, επέστρεψε από τις διακοπές του και τις επόμενες μέρες θα έχει συνάντηση ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του, με τον ίδιο σε πρώτη φάση να είναι θετικός εδώ κι αρκετό καιρό να συνεχίσει στο Περιστέρι, εφόσον δεν θα υπολογιζόταν από τον Ολυμπιακό.

Πηγή: gazzetta.gr

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *