Στο Eurocup της επόμενης σεζόν συνεχίζει ο Προμηθέας Πάτρας

Στο Eurocup της επόμενης σεζόν συνεχίζει ο Προμηθέας Πάτρας 1

Όπως συνέβη στη Eurleague, έτσι και στο Eurocup, η τρέχουσα σεζόν λαμβάνει τέλος και επίσημα. Επίσης, έγινε γνωστό πως η αγωνιστική περίοδος 2020-21 θα αρχίσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Euroleague έχουν εξασφαλισμένη θέση οι ομάδες που έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά, τα οποία δεν πρόλαβαν να αρχίσουν λόγω κορονοϊού. Μεταξύ αυτών είναι και ο Προμηθέας Πάτρας, που είχε ως στόχο την άνοδό του στα… σαλόνια της διοργάνωσης, ωστόσο οι εξελίξεις δεν άφησαν την προσπάθεια να ολοκληρωθεί.

Μαζί με τους Αχαιούς, εγγυημένη θέση στο Eurocup της επόμενης σεζόν έχουν και οι Μονακό (Γαλλία), Παρτιζάν (Σερβία), Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία), Τόφας (Τουρκία), Βενέτσια (Ιταλία), Μάλαγα (Ισπανία) και Ούνιξ Καζάν (Ρωσία). Οι εναπομείνασες 16 θέσεις μέχρι τις 24 θα καλυφθούν βάσει των θέσεων που τερμάτισαν οι ομάδες στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Ωστόσο, ήδη κάποιοι σύλλογοι από το Eurocup αποφάσισαν να «μετακομίσουν» στο Basketball Champions League της επόμενης περιόδου, με την τρέχουσα να ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή Final 8 το φθινόπωρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *