Στα Δικαστήρια Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από τον δικηγόρο του, Γιάννη Νικολάου.

Ο πρώην υπουργός κλήθηκε ξανά από τη Δικαιοσύνη να δώσει εξηγήσεις σχετικά με σκέλος της υπόθεσης με τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών, για την οποία έχει καταδικαστεί από το Εφετείο σε κάθειρξη 19 ετών.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος έμεινε ελάχιστα στον χώρο, καθώς η πλευρά του κατέθεσε ένα σχετικό απολογητικό υπόμνημα, το οποίο κρίθηκε πλήρες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Κατά την έξοδό του από την Ευελπίδων ο πρώην υπουργός έδειξε έκπληξη για τη μεγάλη παρουσία εκπροσώπων του Τύπου. «Πώς έτσι όλοι μαζί εδώ πέρα; Κάτι πάθατε μου φαίνεται», σχολίασε αρχικά.

Ενώ για την υπόθεση ανέφερε: «Αναμένω τις περαιτέρω διαδικασίες. Δεν μπορώ να σχολιάσω θεσμικά όργανα της Πολιτείας».

Εάν απολογήθηκε για ένα ποσό 700 χιλιάδων φράγκων: «Όχι, Ποιος σας τα είπε αυτά; Σας είπα εγώ τέτοιο πράγμα ή ο δικηγόρος μου…», αναρωτήθηκε ο κ. Τζοχατζόπουλος.

Για τις κατηγορίες περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος, σχολίασε: «Η κατηγορία αυτή με συνοδεύει εδώ και πολλά χρόνια, από ανεύθυνες και καταχρηστικές συστάσεις».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το newsbeast.gr:

IMG_2863IMG_2851IMG_2865IMG_2877IMG_2875IMG_2873

Βίντεο-φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *