Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο κατηγορούμενων για βιασμό στο Περιστέρι

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο κατηγορούμενων για βιασμό στο Περιστέρι

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο κατηγορούμενων για βιασμό στο Περιστέρι 1

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο υπηκόων Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας και του βιασμού κατά συναυτουργία, πράξεις που σημειώθηκαν στις 11 Μαρτίου 2017 σε περιοχή της Αττικής.

Δείτε εδώ τα στοιχεία τους

Οι λεπτομέρειες για την υπόθεση, που ήρθαν πρόσφατα στη δημοσιότητα, σοκάρουν. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι, πριν από περίπου ένα χρόνο είχαν μπει σε διαμέρισμα στο Περιστέρι με σκοπό τη ληστεία.

Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια και την κόρη της 46 ετών, ενώ το στοιχείο που σοκάρει είναι ότι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, για 12 ολόκληρες ώρες οι δύο ληστές κρατούσαν ομήρους τις δύο γυναίκες και βίαζαν διαδοχικά την κόρη.

Η σημερινή δημοσιοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ., χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην αποτροπή διάπραξης άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις και στην αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319305, 210-5319306 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *