Στη δημοσιότητα τα στοιχεία κατηγορούμενου για αρπαγή ανηλίκου

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία κατηγορούμενου για αρπαγή ανηλίκου 1

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 28χρονου από το Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη στις 31 Ιανουαρίου στα Πατήσια, για αρπαγή ανηλίκου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό την είσπραξη λύτρων, της εκβίασης τετελεσμένης και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση καθώς και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία του εδώ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην πληρέστερη διερεύνηση των εκκρεμούντων υποθέσεων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και ομοειδών βίαιων εγκλημάτων καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2281698 του Τμήματος Ασφάλειας Πατησίων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *