Στα χέρια της αστυνομίας δύο νεαροί για ληστείες στα Καμένα Βούρλα

Το «δίδυμο» των ληστών που είχαν χτυπήσει δυο φορές το ίδιο πρατήριο στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, ενώ είχαν κάνει και άλλες απόπειρες και κλοπές, κατάφεραν να συλλάβουν αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, της Δ/νσης Φθιώτιδας, κατάφεραν να συγκεντρώσουν στοιχεία και να φτάσουν στα ίχνη των δυο νεαρών από τη Λοκρίδα. Έτσι λοιπόν ήξεραν ότι κάποια από αυτές τις ημέρες θα πηγαίναν σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην Αταλάντη αυτή τη φορά, όχι για να πουν τα κάλαντα, αλλά για να πάρουν τα ακριβά πράγματα που είχαν παραγγείλει χωρίς χρήματα.

Το ίδιο είχαν επιχειρήσει να κάνουν ανεπιτυχώς και στην ίδια εταιρεία στα Καμένα Βούρλα, εισβάλλοντας μέσα ο ένας με κουκούλα και ψεύτικο πιστόλι.

Σήμερα επαναλήφθηκε η ίδια ιστορία. Ο ένας περίμενε στο αυτοκίνητο και ο άλλος μπήκε μέσα με τη κουκούλα για να πάρει τα πράγματα, αλλά κάτι «στράβωσε» και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί όμως της Ασφάλειας ήταν εκεί, είδαν το αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκε και ήταν εύκολο πλέον να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για δυο νεαρούς από την περιοχή της Λοκρίδας. Ο ένας μάλιστα δεν έχει ακόμη συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, ενώ ο φίλος του είναι λίγο μεγαλύτερος.

Οι δυο νεαροί φέρεται να ομολόγησαν τη δράση τους, αφού οι αστυνομικοί βρήκαν κουκούλες και άλλα αντικείμενα που είχαν χρησιμοποιήσει στην παράνομη δράση τους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *