Σπυράκη: Ο κ. Τσίπρας φοβάται να πάει σε εκλογές

Σπυράκη: Ο κ. Τσίπρας φοβάται να πάει σε εκλογές

Σπυράκη: Ο κ. Τσίπρας φοβάται να πάει σε εκλογές 1

«Το αποκαλούμενο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο δεν είναι αποτέλεσμα συνεννόησης των πολιτών δυνάμεων. Είναι αντανάκλαση της εικόνας μιας απαξιωμένης κυβέρνησης στα μάτια των Ελλήνων», τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

«Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να αποδομείς μια κυβέρνηση που καθημερινά προσφέρει δείγματα της ανικανότητάς της» προσθέτει η κ. Σπυράκη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Τα Νέα.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι «το μήνυμα που εκπέμπει συνεχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη μας, είναι ένα μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για μια διαφορετική Ελλάδα, της αξιοκρατίας, της αριστείας, της εξωστρέφειας και της συνεργασίας».

Η κ.  Σπυράκη εκτιμά ότι «η πραγματική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτυπωθεί όταν η χώρα επανέλθει στην κανονικότητα, έπειτα από την εκλογή μιας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Τότε είναι που θα δείτε και τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που καβάλησε το κύμα της οργής και της αγανάκτησης, που διακρίθηκε στην αντίδραση αλλά πάτωσε στη δράση, να καταγράφει εκλογικά την πραγματική του επιρροή. Γι’ αυτό και ο κ. Τσίπρας φοβάται τις εκλογές», τονίζει μεταξύ άλλων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *