Sky Express: Προτεραιότητα η ασφάλεια επιβατών και πληρωμάτων

Sky Express: Προτεραιότητα η ασφάλεια επιβατών και πληρωμάτων 1

Για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων της δηλώνει πως φροντίζει από την πρώτη στιγμή της πανδημίας η αεροπορική εταιρεία Sky Express.

Όπως αναφέρει, τηρεί απαρέγκλιτα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας πτήσεων, καθώς και την καθημερινή σχολαστική απολύμανση όλων των αεροσκαφών της.

«Σήμερα που η κατάσταση εξομαλύνεται, η Sky Express αποτελεί την πιο ασφαλή εταιρεία στις πτήσεις του εσωτερικού με το πρόγραμμα Careplane για τρεις επιπλέον λόγους:

Πρώτον, ο αέρας στα αεροσκάφη της ανανεώνεται πλήρως κάθε 5-7′, στοιχείο που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την ασφάλεια των επιβατών.

Δεύτερον, τα αεροσκάφη της πετάνε μόνο στο εσωτερικό, γεγονός που μειώνει τους κινδύνους, καθώς τα κρούσματα στη χώρα μας είναι σαφώς μικρότερα σε σχέση με χώρες του εσωτερικού.

Τρίτον, έχει μικρό μέσο όρο διάρκειας πτήσεων (κάτω από 1 h), στοιχείο που τις κατατάσσει σε χαμηλού ρίσκου» σημειώνει η εταιρεία.

Η Sky Express πετάει σε 34 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, σε ηπειρωτικές πόλεις και μεγάλα νησιά όπως η Κρήτη (Ηράκλειο-Χανιά), ενώ παράλληλα εξυπηρετεί και τις άγονες γραμμές, συνδέοντας ακριτικά και μικρά νησιά με το κέντρο.

Την περίοδο της κρίσης διατήρησε το πτητικό της πλάνο στο 50%, γι’ αυτό και συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα του επίσημου φορέα Eurocontrol, ο οποίος αναφέρει τις 40 εταιρείες που συνέχισαν να πετάνε επιτυχώς κατά τον κρίσιμο μήνα Μάρτιο.

Η Sky Express δηλώνει πως θα συνεχίσει να πετάει κάθε μέρα, σε κάθε γωνία της Ελλάδας, με βασικό γνώμονα την ασφάλεια όσων την εμπιστεύονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *