Σγουρίδης: Ο Λαζαρίδης, ο Κατσίκης και εγώ δεχόμαστε απειλές για τις ζωές μας

Ο αντιπρόεδρος των ANEΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, δήλωσε σήμερα ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, Γιώργος Λαζαρίδης και Κωνσταντίνος Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους.

«Ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους. Εχουν απειλήσει και εμένα. Ηδη θα προχωρήσουμε  σε ενέργειες οι οποίες θα πάνε στην Ασφάλεια. Υπάρχουν και από το διαδίκτυο απειλητικές αναφορές» σημείωσε, μιλώντας στο Ε.

Ο κ. Σγουρίδης επεσήμανε παράλληλα ότι «συμφωνία θα έχουμε όταν ψηφιστεί στη σκοπιανή Βουλή και κατόπιν έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο να ψηφιστεί. Εμείς οι ΑΝΕΛ έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι αυτή την συμφωνία δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε, ζητάμε αυξημένη πλειοψηφία για να μπορέσουν επιτέλους να πέσουν οι μάσκες».

Σχετικά με τη δήλωση του για μη στήριξη της κυβέρνησης σε μια νέα πρόταση δυσπιστίας ανέφερε ότι «είπε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και στη συνέντευξη Τύπου ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει αυτή η συμφωνία. Το ‘ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει η συμφωνία’ νομίζω τα λέει όλα», τόνισε.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ  Κωνσταντίνος Κατσίκης, επιβεβαίωσε στη συνέχεια, όσα είπε ο κ. Σγουρίδης.

«Δεν ξέρω γιατί έπρεπε να ειπωθεί δημόσια, αλλά αφού αποκαλύφθηκε από τον κ. Σγουρίδη, το επιβεβαιώνω. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά είναι απειλές κατά ζωής και περιουσίας» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Κατσίκης, μιλώντας στον Real fm.

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *