Σε ποιο ελληνικό νησί γύρισε 99 φορές Νορβηγός τουρίστας;

Σε ποιο ελληνικό νησί γύρισε 99 φορές Νορβηγός τουρίστας; 1

Δεν είναι λίγοι οι επισκέπτες του νησιού που το θεωρούν δεύτερη πατρίδα τους

Αφιερωμένες εξ ολοκλήρου στους φίλους της Ρόδου που επισκέπτονται το νησί δεκαετίες τώρα και το θεωρούν δεύτερη πατρίδα τους ήταν, για άλλη μία φορά, οι δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις απονομής τιμητικών διακρίσεων που διοργάνωσε η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, στο δημαρχείο.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, βράβευσε συνολικά 60 επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, λάτρεις του νησιού, 35 από τη Φινλανδία, 21 από τη Μεγάλη Βρετανία, δύο από τη Σουηδία, έναν από το Βέλγιο και έναν από τη Νορβηγία. Μεταξύ των τιμηθέντων ήταν ο Νορβηγός Johan Mikkelsen, ο οποίος έχει έρθει για διακοπές στο νησί πάνω από 100 φορές.

Κατά τη διάρκεια της απονομής των τιμητικών διακρίσεων, γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η κ. Χατζηλαζάρου τόνισε, μεταξύ άλλων: «Τιμάμε σήμερα όλους εσάς ως ελάχιστη ένδειξη της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίνετε να επιλέγετε τη Ρόδο για να περάσετε τις διακοπές σας ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, που σε πολλές περιπτώσεις φθάνουν και δεκαετίες. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

Πηγή φωτογραφίας: dimokratiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *