Σε καταστολή και διασωληνωμένος ο φερόμενος δράστης του φονικού στην Πέλλα

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του 38χρονου φερόμενου δράστη του φονικού στην Κρύα Βρύση, εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, «Γ. Παπανικολάου».

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Όπως αναφέρεται, ο 38χρονος είναι είναι διασωληνωμένος σε καταστολή και σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής σε σταθερή και ελεγχόμενη κατάσταση.

Ωστόσο, όπως τονίζεται, λόγω της φύσης των κακώσεων ο χρόνος παραμονής είναι προς το παρόν απροσδιόριστος, η δε έκβαση απρόβλεπτη, λόγω και των σοβαρών επιπλοκών που πιθανόν να προκύψουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ασθενής ετών 38 εισήχθη και νοσηλεύεται στην Β΄Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β΄ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου “Γ. Παπανικολάου” από 5/9/2018 ως πολυτραυματίας. Ο ασθενής εισήχθη στην Μονάδα κατόπιν επικοινωνίας με το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών για εξειδικευμένη παρακολούθηση και αντιμετώπιση των σοβαρών κρανιοπροσωπικών και ορθοπεδικών κακώσεων.

Φέρει σοβαρή κρανιοπροσωπική κάκωση η οποία σε πρώτη φάση αντιμετωπίσθηκε με τον έλεγχο της αιμορραγίας. Σε δεύτερη φάση θα αντιμετωπισθούν και τα συντριπτικά κατάγματα που φέρει στα οστά του κρανίου.

Επίσης ο ασθενής φέρει ελαφρά τραύματα στο θώρακα και στα άκρα τα οποία θα αντιμετωπιστούν συντηρητικά σε πρώτη φάση και στη συνέχεια θα γίνει πλήρη αποκατάσταση από τους Ορθοπεδικούς. Προς το παρόν είναι διασωληνωμένος σε καταστολή και σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής σε σταθερή και ελεγχόμενη κατάσταση.

Λόγω της φύσης των κακώσεων ο χρόνος παραμονής είναι προς το παρόν απροσδιόριστος η δε έκβαση απρόβλεπτη λόγω και των σοβαρών επιπλοκών που πιθανόν να προκύψουν».

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *