Σε καραντίνα η γερμανική Άουε – Μέλος της ομάδας θετικό στον κορονοϊό

Σε καραντίνα η γερμανική Άουε – Μέλος της ομάδας θετικό στον κορονοϊό

Σε καραντίνα η γερμανική Άουε – Μέλος της ομάδας θετικό στον κορονοϊό 1

Σε καραντίνα ως την επόμενη Πέμπτη (14/5) έθεσε η Άουε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας (παίκτες, τεχνικό επιτελείο, προσωπικό), μετά τη γνωστοποίηση ότι μέλος του προσωπικού βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο γερμανικός σύλλογος, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, είχε αρχίσει προπονήσεις και η πρώτη σειρά τεστ ήταν αρνητική για όλους, όμως κατά τον δεύτερο έλεγχο ένα άτομο βρέθηκε να έχει προσβληθεί από τον ιό.

1.724 τεστ στις 36 ομάδες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας

Η Bundesliga είναι έτοιμη να επιστρέψει σιγά σιγά στη δράση, αλλά οι ιθύνοντες δεν άφησαν στην τύχη τους και πήραν τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 1.724 τεστ στις 36 ομάδες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, πριν ανάψει το πράσινο φως για την έναρξη των προπονήσεων.

Σε δέκα περιπτώσεις εντοπίστηκαν θετικά τεστ και αναφέρθηκαν στις υγειονομικές αρχές.

Οι ομάδες πήραν τα κατάλληλα μέτρα, όπως η απομόνωση των προσβεβλημένων ατόμων και οι σχετικές διαγνωστικές έρευνες, πραγματοποιήθηκαν απευθείας από τους αντίστοιχους συλλόγους σύμφωνα με τις οδηγίες που εκδόθηκαν από τις τοπικές υγειονομικές αρχές.

Οι υγειονομικές αρχές πάντως θα συνεχίσουν τους ελέγχους και θα πραγματοποιήσουν ένα νέο έλεγχο στους αθλητές, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι δεν έχει μεταφερθεί ο ιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *