Samsung Galaxy S20 - Ο καλύτερος σύντροφος στην εποχή του κοινωνικού περιορισμού

Τις τελευταίες εβδομάδες ζήσαμε πρωτοφανείς καταστάσεις λόγω του κορονοϊού και δεν αποκλείεται στο μέλλον να μιλάμε για τη ζωή πριν και μετά την πανδημία της ασθένειας COVID-19. Σε πολλές χώρες οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να αλλάξουν ριζικά τις καθημερινές συνήθειές τους με σκοπό να προστατεύσουν τόσο τους εαυτούς τους, όσο και τις ευπαθείς ομάδες και τα συστήματα Υγείας κάθε χώρας.

Παράλληλα, προέκυψαν ανάγκες που ενδεχομένως δεν είχαν υπολογιστεί από την πλειοψηφία των πολιτών, των κυβερνήσεων και των επιχειρήσεων, τουλάχιστον όχι σε ό,τι αφορά το εύρος τους. Σαφέστατα στην κορυφή τοποθετούνται τα σοβαρότερα ζητήματα που αφορούν την Ιατρική, την Έρευνα, την Πρόληψη, την Περίθαλψη και την Κοινωνική Ευθύνη κάθε κράτους και κάθε πολίτη.

Από εκεί και πέρα, αποδείχτηκε τον τελευταίο καιρό πόσο σημαντικό είναι να έχεις την ευελιξία να υποστηρίξεις την απομακρυσμένη εργασία με ασφάλεια, να παραμένεις παραγωγικός, να απασχολείς δημιουργικά τα παιδιά, να διασκεδάζεις και να φροντίζεις τη φυσική κατάστασή σου σε περίπτωση που αναγκαστείς να μείνεις κλεισμένος στο σπίτι. Όλα αυτά προϋποθέτουν ότι έχεις τα κατάλληλα εργαλεία στα χέρια σου, όπως laptop, smartphone και τηλεόραση, αλλά δεν θα ήταν ωραίο να μπορούσες να τα κάνεις όλα από ένα smartphone; Χωρίς αμφιβολία, τα μοντέλα της οικογένειας Samsung Galaxy S20 σου προσφέρουν κορυφαίες λύσεις για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο.

Samsung Galaxy S20 και Απομακρυσμένη Εργασία

Δεν έχουν όλοι οι εργαζόμενοι την πολυτέλεια να διαθέτουν στο σπίτι τους υπολογιστές υψηλών επιδόσεων, ούτε λογισμικό για να εξασφαλίζουν ασφάλεια και προστασία των προσωπικών και εταιρικών δεδομένων. Με ένα Samsung Galaxy S20 έχεις στη διάθεση σου ένα πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή, από 8GB έως 12GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο με επέκταση έως και 1TB επιπλέον με κάρτα microSD, άρα πρακτικά οι δυνάμεις του είναι εφάμιλλες αν όχι μεγαλύτερες από την πλειοψηφία των κοινών laptops.

Το μόνο που χρειάζεσαι για να μετατρέψεις το smartphone σου σε laptop είναι μία εξωτερική οθόνη, ένα πληκτρολόγιο και ένα mouse. Με τη βοήθεια του Samsung DeX που έρχεται ενσωματωμένο στη σειρά Galaxy S20, μπορείς να εργαστείς άνετα χρησιμοποιώντας τις πιο γνωστές εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας. Άλλωστε, η Samsung συνεργάζεται στενά με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο για να προσφέρει απρόσκοπτη λειτουργία στις υπηρεσίες τους (π.χ. Microsoft Office 365, Google G Suite).

Η ανάγκη για τηλεδιασκέψεις έχει εκτοξευθεί και βλέπουμε όλους τους μεγάλους παίκτες να ενισχύουν τις υπηρεσίες τους τις τελευταίες εβδομάδες. Στην περίπτωση της οικογένειας Samsung Galaxy S20, υπάρχει άμεση συνεργασία με τη Google για την βέλτιστη δυνατή λειτουργία της υπηρεσίας Google Duo (Full HD, έως 8 άτομα). Εάν μάλιστα χρησιμοποιείς το Samsung DeX, τότε μπορείς να παρακολουθείς την τηλεδιάσκεψη σου στην εξωτερική οθόνη και ταυτόχρονα να κρατάς σημειώσεις στο smartphone σου.

Στο θέμα της ασφάλειας να υπενθυμίσουμε ότι όλα τα κορυφαία smartphones της Samsung έρχονται με προεγκατεστημένη την πλατφόρμα Samsung Knox που εγγυάται μεταξύ άλλων την απομόνωση, κρυπτογράφηση και προστασία των ευαίσθητων προσωπικών και εταιρικών δεδομένων. Ακόμη, ενσωματώνουν έναν νέο ειδικό επεξεργαστή Guardian Chip για προστασία από επιθέσεις στο hardware.

Samsung Galaxy S20 και Διασκέδαση

Ο εγκλεισμός στο σπίτι αύξησε κατακόρυφα και τις ανάγκες για διασκέδαση, είτε μιλάμε για παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, είτε για μουσική, είτε για casual gaming. Τα smartphones της σειράς Galaxy S20 διαθέτουν μεγάλες οθόνες Dynamic AMOLED (6.2’’ έως 6.9’’) απίστευτης ευκρίνειας και ανάλυσης WQHD+ που χάριν στον ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz σου προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης και θέασης για οτιδήποτε επιλέξεις.

Είναι κατηλλειμένη η τηλεόραση από τα παιδιά που παίζουν στην παιχνιδοκονσόλα τους; Κανένα πρόβλημα, μπορείς να περάσεις την ώρα σου παίζοντας τα κορυφαία mobile games, να παρακολουθήσεις videos στο YouTube ή τα αγαπημένα σου προγράμματα στο Netflix, να ακούσεις μουσική στο Spotify κλπ. Αν πάλι τα παιδιά θέλουν να παίξουν με το καταπληκτικό Galaxy S20 που ήρθε στο σπίτι τους, τότε μπορείς να ρυθμίσεις κατάλληλα την ενσωματωμένη πλατφόρμα Samsung Kids για να τους προσφέρεις μια φιλική και προσεκτικά ελεγμένη εμπειρία χρήσης με κατάλληλο περιεχόμενο (παιχνίδια, εκπαιδευτικό υλικό, ψυχαγωγικές εφαρμογές), γονικό έλεγχο κ.ά.

Εδώ να σημειώσουμε ότι χάριν στη νέα συνεργασία μεταξύ Spotify και Bixby Routines, μπορείς πολύ εύκολα να απολαύσεις ένα προσωποποιημένο soundtrack βασισμένο στις συνήθειες σου. Ακόμη, η ειδική λειτουργία Game Booster ενεργοποιείται στο background και βελτιστοποιεί τη συσκευή για κορυφαία απόδοση, έτσι ώστε να απολαμβάνετε ενισχυμένη εμπειρία gaming πάντοτε.

Samsung Galaxy S20 και Άσκηση

Ο περισσότερος κόσμος αντιμετώπιζε τις εφαρμογές υγείας και άσκησης ως υλικό που αφορά κυρίως τις εξωτερικές δραστηριότητες, ωστόσο, γρήγορα έγινε αντιληπτό πόσο χρήσιμες μπορούν να αποδειχθούν όταν βαρεθείς το κάθε τι μέσα στο σπίτι σου και αποφασίσεις να ασχοληθείς με το σώμα και τη διατροφή σου. Το πρόβλημα είναι ότι η πλειοψηφία αυτών των εφαρμογών καλύπτουν μόνο ένα κομμάτι της συνολικής “ευεξίας” που θέλεις να επιτύχεις, ενώ σε πιέζουν για να αγοράσεις τις premium εκδόσεις τους. Με τα Samsung Galaxy S20 δεν έχεις να σκεφτείς τίποτα τέτοιο, διότι διαθέτουν προεγκαταστημένο το Samsung Health.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο portal σωματικής υγείας με πλούσιο περιεχόμενο που περιλαμβάνει συνταγές, προγράμματα εκγύμνασης με videos από εξειδικευμένους προπονητές, προγράμματα διατροφής, ξεχωριστό τομέα για τον γυναικείο κύκλο, παιχνίδια για να προκαλείτε – παρακινείτε τους φίλους σας, εργαλεία παρακολούθησης της σωματικής δραστηριότητας και του ιστορικού σας, καθώς και άμεση επικοινωνία με εφαρμογές fitness άλλων δημιουργών για μια καθολική εμπειρία.

Ένα Samsung Galaxy S20 δεν είναι απλά ακόμη ένα smartphone. Αποτελεί πανίσχυρο εργαλείο για να εργάζεσαι άνετα από το σπίτι με ασφάλεια, μετατρέπεται σε κορυφαία λύση διασκέδασης για όλη την οικογένεια και μπορεί να γίνει ο αχώριστος σύντροφός σου στις προπονήσεις και τη διατροφή σου.

*Τα Google, Google G Suite, Google Duo και YouTube είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Ο όρος Netflix είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Netflix, Inc. Χαρακτηριστικά της επωνυμίας Spotify αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία του Spotify ή των δικαιοπαρόχων του. Άλλα εμπορικά σήματα και ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

Sponsored by Samsung

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *