Samsung Galaxy M20: Μια ενδιαφέρουσα πρόταση δώρου για αυτά τα Χριστούγεννα!

Samsung Galaxy M20: Μια ενδιαφέρουσα πρόταση δώρου για αυτά τα Χριστούγεννα! 1

Το 2019 πλησιάζει προς το τέλος του, έχουμε μπει για τα καλά στην εορταστική περίοδο και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είμαστε έτοιμοι να αγοράσουμε δώρα για τους αγαπημένους μας ή, γιατί όχι, και για τον εαυτό μας! Η στροφή προς τις ηλεκτρονικές συσκευές θεωρείται δεδομένη, μιας και πολύς κόσμος περιμένει τις εορταστικές προσφορές για να προχωρήσει σε μια τέτοια αγορά, ειδικά αν προέρχονται από εταιρείες που φημίζονται για την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα τους.

Μία πολύ καλή επιλογή, λοιπόν, για αυτά τα Χριστούγεννα είναι το Samsung Galaxy M20. Πρόκειται για ένα αξιόλογο smartphone που προσφέρει στον χρήστη εξαιρετικές δυνατότητες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Ας το γνωρίσουμε λίγο καλύτερα!

Σχεδιασμός – Κατασκευή

Το Samsung Galaxy M20 είναι ένα από τα πρώτα smartphones της εταιρείας με οθόνη Infinity-V, η οποία καταλαμβάνει το συντριπτικό ποσοστό της πρόσοψης αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια (bezels) και διαθέτει το χαρακτηριστικό notch-σταγόνα στο επάνω μέρος για τη φιλοξενία του αισθητήρα της εμπρόσθιας selfie κάμερας. Στην πλάτη του έχει χρησιμοποιηθεί ανθεκτικό πλαστικό (polycarbonate) υλικό με Glossy χρώμα και στρογγυλεμένες γωνίες που μοιάζουν να “χάνονται” μέσα στην οθόνη για ένα αισθητικά ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Στο πίσω μέρος συναντάμε το camera module με δύο αισθητήρες κάμερας στην επάνω αριστερή γωνία και ακριβώς από κάτω του το LED flash, ενώ κεντρικά βρίσκεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η συσκευή διαθέτει δύο μικρόφωνα, ένα στο επάνω μέρος του περιγράμματος και ένα στο κάτω μέρος δίπλα στη γρίλια του ηχείου και τις υποδοχές USB Type-C και 3.5mm για ακουστικά. Στη δεξιά πλευρά υπάρχουν τα power και volume buttons, ενώ στη δεξιά η υποδοχή για τις κάρτες SIM και τη microSD.

Οθόνη

Η Samsung έχει τοποθετήσει panel μεγέθους 6.3’’ PLS TFT ανάλυσης FHD+ (2340 x 1080), για μια καθηλωτική εμπειρία στην παρακολούθηση multimedia, στο σερφάρισμα και φυσικά στο gaming. Εξαιρετική απόδοση χρωμάτων και υψηλή φωτεινότητα, έτσι ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα όταν παρακολουθείτε περιεχόμενο σε εξωτερικούς χώρους.

Απόδοση

Η ενσωμάτωση του octa-core επεξεργαστή Samsung Exynos 7904 σε συνδυασμό με 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου εγγυούνται απροβλημάτιστη λειτουργία, γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών, άνετο multitasking και αρκετή ισχύ για να παίζεις απαιτητικά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα το PUBG Mobile χωρίς καμία έκπτωση στην εμφάνιση των γραφικών. Το Samsung Galaxy M20 δεν υπερθερμαίνεται, ακόμη και μετά από πολύωρη συνεχόμενη χρήση, ενώ οι εφαρμογές που τρέχουν στο background παραμένουν ανοιχτές και ενεργές.

Περιβάλλον Χρήσης

Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Samsung Galaxy M20 είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιεί την νέα έκδοση του περιβάλλοντος χρήσης One UI της Samsung, το οποίο βασίζεται στο Android 9 Pie, ενώ ήδη σε κάποιες χώρες του εξωτερικού λαμβάνει τη νέα έκδοση One UI 2.0 που βασίζεται στο τελευταίο Android 10. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα τη λάβει και στη χώρα μας!

Το One UI έρχεται με πιο καθαρή εμφάνιση, βελτιωμένη διαχείριση του hardware και της μπαταρίας της συσκευής, και χάριν στην αφαίρεση ορισμένων προεγκατεστημένων εφαρμογών (όπως τα Bixby, Pass, Knox και DeX) είναι σημαντικά πιο ελαφρύ απ’ ό,τι είχαμε συνηθίσει με το προηγούμενο περιβάλλον χρήσης Samsung Experience. Ο χρήστης απολαμβάνει μια απλή, ταχύτατη, ευχάριστη και αισθητικά όμορφη εμπειρία χρήσης που τον βοηθά να διαχειρίζεται το Galaxy M20 με το ένα χέρι! Κρατήστε ότι υπάρχει και η επιλογή για το περίφημο dark mode.

Κάμερες

Το Galaxy M20 προσφέρει στον χρήστη μια διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, η οποία μιμείται το ανθρώπινο μάτι και προσφέρει τη λειτουργία Live Focus που θολώνει το φόντο για κορυφαίες λήψεις πορτραίτων. Ο κύριος αισθητήρας 13MP με φακό διαφράγματος f/1.9 εγγυάται καθαρές και φωτεινές λήψεις φωτογραφιών, ενώ ο δευτερεύον αισθητήρας 5MP με υπερευρυγώνιο φακό 120° διαφράγματος f/2.2 “βλέπει” το πεδίο της λήψης όπως το μάτι του χρήστη.

Να σημειωθεί ότι υποστηρίζεται η τεχνολογία PDAF (Phase Detect Auto Focus) που ενεργοποιείται αυτόματα μόλις γίνει αναγνώριση νέου καρέ, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν το αντικείμενο της λήψης βρίσκεται σε κίνηση ή όταν θέλεις να αλλάξεις το σημείο εστίασης κατά τη λήψη video. Από την εφαρμογή της κάμερας δεν λείπουν τα AR stickers, τα αυτοκόλλητα και πληθώρα από εφέ για να διακοσμήσεις όπως επιθυμείς τις φωτογραφίες σου. Το Galaxy M20 διαθέτει και τη λειτουργία βελτιστοποίησης σκηνής που με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης αναγνωρίζει αυτόματα αντικείμενα και τοπία για να ρυθμίσει ανάλογα τη φωτεινότητα, την ισορροπία λευκού και άλλες παραμέτρους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε ό,τι αφορά την εμπρόσθια selfie κάμερα που κρύβεται στο notch-σταγόνα της πρόσοψης, εκεί έχει τοποθετηθεί αισθητήρας 8MP για καθαρές selfies, ενώ υπάρχει και εδώ η δυνατότητα θόλωσης του φόντου για άψογα πορτραίτα (Selfie Focus), ακόμα και μετά τη λήψη. Με τη βοήθεια της selfie κάμερας μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και τη λειτουργία Face Unlock που σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε το Galaxy M20 απλά κρατώντας τη συσκευή μπροστά από το πρόσωπό σας.

Μπαταρία

Με τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh δεν θα περάσει ποτέ από το μυαλό σας το ενδεχόμενο να προμηθευτείτε κάποιο powerbank ή να κουβαλάτε φορτιστή μαζί σας. Ακόμη και οι πιο απαιτητικοί χρήστες που παίζετε mobile games για αρκετή ώρα, θα διαπιστώσετε πως το Samsung Galaxy M20 βγάζει άνετα μία ημέρα χρήσης με μια φόρτιση, ενώ οι πιο συντηρητικοί χρήστες ίσως το φορτίζετε μια φορά ανά δύο ημέρες! Στο πακέτο θα βρείτε και φορτιστή ισχύος 15W που σας προσφέρει 2 ώρες ομιλία με μόλις 10 λεπτά φόρτισης, ανάλογα με τη χρήση.

Συνοψίζοντας, το Samsung Galaxy M20 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προσιτό και αξιόλογο smartphone με την εγγύηση που προσφέρει το όνομα της κορεάτικης εταιρείας. Θα το βρείτε στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung Electronics Ελλάς!

Sponsored by Samsung

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *