Προβολή της Νάξου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Μιλάνο

Προβολή της Νάξου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Μιλάνο 1

Συναντήσεις και παρουσιάσεις με εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ και Ταξιδιωτικών Πρακτορείων

Με πλήθος επαφών ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «BIT 2018» στο Μιλάνο.

Οι πέντε προορισμοί του ποληνησιωτικού δήμου αναδείχθηκαν το διάστημα 11-13 Φεβρουαρίου 2018 στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσα από προγραμματισμένες συναντήσεις με έγκριτους δημοσιογράφους που συνεργάζονται με καθιερωμένα ταξιδιωτικά ΜΜΕ της Ιταλίας, γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος, όπως η διεθνής Vogue, το Bell’Europa και το Sale & Pepe, που αριθμούν εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες.

«Στο Μιλάνο επιβεβαιώθηκε το έντονο ενδιαφέρον του ταξιδιωτικού κοινού για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, καθώς εκατοντάδες ήταν οι ενδιαφερόμενοι που επισκέφτηκαν το περίπτερο μας» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλαδων Δημήτρης Λιανός.

Επεσήμανε δε, ότι «η συμμετοχή μας δεν περιορίστηκε στην απλή εντυποδιανομή, αλλά εμπλουτίστηκε με προκαθορισμένες συναντήσεις και εξατομικευμένες παρουσιάσεις σε εκπροσώπους Μέσων και Ταξιδιωτικών Πρακτορείων, προκειμένου τα οφέλη της έκθεσης να μεγιστοποιηθούν στο άμεσο μέλλον».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.