Πρεμιέρα για το «λίφτινγκ» της Τούμπας στο ματς με την Τσέλσι

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μιλώντας στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε σήμερα στις εργασίες που πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Τούμπας και οι οποίες θα γίνουν ορατές στον αγώνα με την Τσέλσι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κυριάκος Κυριάκος:

«Υπάρχει μια προσπάθεια η Τούμπα να γίνεται όλο και περισσότερο λειτουργική. Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με μια… έκρηξη των εισιτηρίων διαρκείας, που έφτασαν τα 21.000 και τα ξεπερνούν κατά λίγο με αυτά που δόθηκαν στους ανέργους.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε σπιθαμή της Τούμπας, θα πρέπει να είναι χρήσιμη και λειτουργική. Η πλευρά των επισήμων, είχαν κάποια θέματα ορατότητας οι χαμηλές θέσεις, λόγω του ύψους των πάγκων. Γίνεται λοιπόν μια προσπάθεια, να κατέβουν οι πάγκοι στο έδαφος και να μπουν πλέξιγκλας, ώστε να έχουν ορατότητα αυτές οι θέσεις.

Παρόμοιες εργασίες γίνονται και στο υπόλοιπο γήπεδο. Πρέπει για όσο θα χρησιμοποιούμε αυτό το γήπεδο, ελπίζω όχι για πολλά χρόνια, να το κάνουμε λειτουργικό. Αυτό γίνεται σε όλη την εξαετία του κύριου Ιβάν Σαββίδη. Τα έργα είναι συνεχόμενα κάθε χρονιά, φέτος και με αφορμή του ευρωπαϊκούς ομίλους, είχε παρθεί απόφαση να γίνουν τέτοιου είδους υποδομές»

Για το αν θα μικρύνει η χωρητικότητα των φιλοξενούμενων: «Στην Θύρα 8 που οι φιλοξενούμενοι, πάντα την καταλαμβάνουν είτε είναι 100, είτε περισσότεροι, συνήθως στα ευρωπαϊκά ματς, η εμπειρία μας δείχνει ότι ποτέ δεν εξαντλούνται τα εισιτήρια των φιλοξενουμένων. Έτσι αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τις πλαϊνές θύρες και να μικρύνει η χωρητικότητα αυτής».

Για το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο: «Στο ματς με την Τσέλσι θα γίνει η πρεμιέρα αυτού του… λίφτινγκ. Πιστεύω ότι η γενική μας στρατηγική είναι η μάξιμουμ ασφάλεια και η όσον το δυνατόν περισσότερη άνεση. Και στα δύο δεν μας βοηθάει η παλαιότητα του γηπέδου και για αυτό αυτές τις μέρες έχει ενταθεί όλη η προεργασία για να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν η κατασκευή του νέου γηπέδου».

Πηγή: gazzetta.gr

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *