Πουλήθηκε 5,6 εκατ. ευρώ το υπερπολυτελές penthouse του One Athens στο Κολωνάκι (βίντεο)


Στην καρδιά της Αθήνας, το εμβληματικό ρετιρέ του One Athens, το οποίο διαχειρίζεται η Engel & Völkers Ελλάδος, πωλήθηκε σήμερα για το ποσό των 5,6 εκατομμυρίων ευρώ, σε ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτες.

Με θέα προς την Ακρόπολη και τον Σαρωνικό, το One Athens στο Κολωνάκι είναι ένα από τα πλέον πολυτελή οικιστικά συγκροτήματα στο κέντρο της Αθήνας, με πλούσια ιστορία που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950.

Πουλήθηκε 5,6 εκατ. ευρώ το υπερπολυτελές penthouse του One Athens στο Κολωνάκι (βίντεο) 1

Ο πρωτοπόρος Έλληνας αρχιτέκτονας Κωνσταντίνος Δοξιάδης επέλεξε την προνομιούχα τοποθεσία στους πρόποδες του Λυκαβηττού για να δημιουργήσει αυτό το αρχιτεκτονικό κόσμημα. Το αρχικό κτίριο αποτέλεσε ένα γόητρο υψηλών προδιαγραφών και συγκέντρωσε καλλιτέχνες και διανοούμενους από διάφορους κλάδους.

Πουλήθηκε 5,6 εκατ. ευρώ το υπερπολυτελές penthouse του One Athens στο Κολωνάκι (βίντεο) 2

Το ρετιρέ διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια, και εκτείνεται σε 530 τ.μ. Επίσης, περιλαμβάνει μια ιδιωτική βεράντα 190 τ.μ. με θέα την Ακρόπολη.

Πουλήθηκε 5,6 εκατ. ευρώ το υπερπολυτελές penthouse του One Athens στο Κολωνάκι (βίντεο) 3

To One Athens αποτελεί επένδυση της Sodia Capital Management, ενώ η ανακατασκευή του κτηρίου έγινε από την εταιρεία Redex. Η αποκλειστική διαχείριση πωλήσεων του project έχει ανατεθεί στην Engel & Völkers Ελλάδος.

Η ομάδα αρχιτεκτόνων Divercity Architects είχε κάνει σε προγενέστερη φάση τη μελέτη ανακατασκευής και αλλαγής χρήσης του κτηρίου από γραφεία σε κατοικίες.

Η μελέτη εσωτερικών αναδιαρρυθμίσεων και διακόσμησης διαμερισμάτων και κοινόχρηστων χώρων,  της σημερινής κατάστασης έγινε από την ομάδα μελέτης:

Αρχιτεκτονική μελέτη: ΑΕΤΕΡ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

Εσωτερική Διακόσμηση: GIALILEO DESIGN & CONSTRUCTION και Μελέτης Παγώνης

Μελέτη Η/Μ εγκαταστάσεων: LDK ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ A.E.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *