ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ONLINE

Πως να αγοράζετε ποιοτικά ρούχα online

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μου δεν ήμουν από τις γυναίκες οι οποίες αρέσκονται να ψωνίζουν ακριβά ρούχα μόνο και μόνο για να μοστράρουν την ετικέτα στους φίλους, τους γνωστούς και τους εχθρούς (έτσι για να σκάνε!).

Ο λόγος που επιλέγω να ψωνίζω επώνυμα ρούχα, κατά κύριο λόγο, είναι η εξαιρετική ποιότητα στα υφάσματα αλλά και στην δουλειά που έχει γίνει επάνω στο ρούχο, όπως επίσης και στα μοναδικά σχέδια που προσθέτουν πολλά θαυμαστικά στην εμφάνισή μου.

Δεν έχει να κάνει λοιπόν τόσο με το πόσο πληρώνεις προκειμένου να αποκτήσεις ένα ρούχο, ένα ζευγάρι παπούτσια ή κάποιο αξεσουάρ. Αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις με κάτι που φοράς είναι η ποιότητά του.

Επίσης, στην εποχή μας με την ευρεία διάδοση των fashion e-shop, όπως είναι το Brands Vice, μπορεί κανείς να αποκτήσει εξαιρετικά ποιοτικά ρούχα, από τα πιο διάσημα brands, στις καλύτερες τιμές.

Για να δούμε όμως ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα ρούχο ποιοτικό.

1. Τα φυσικά υφάσματα

Από την εμπειρία μου, τα φυσικά υφάσματα έχουν καλύτερη εφαρμογή επάνω στο σώμα και φυσικά η αίσθηση που σου προσφέρουν είναι μοναδική. Επιπλέον σημαντικό είναι ότι πλένονται καλύτερα και χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις ρούχων όπου το ύφασμα επιβάλλεται να είναι συνθετικό όπως για παράδειγμα τα καλσόν και τα κολάν γυμναστικής. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα συνθετικά υφάσματα είναι πιο λειτουργικά και αποτελεσματικά.

2. Ο τρόπος ραφής του ρούχου

Μπορείτε να πάρετε ένα ρούχο και να το τεντώσετε στο φως από την πλευρά της ραφής, όσο λιγότερο φως περνάει από την ραφή τόσο πιο καλοραμμένο είναι και το ρούχο που κρατάτε στα χέρια σας.

Ένας άλλος τρόπος για να ελέγξετε την ποιότητα της ραφής, είναι να γυρίσετε το ρούχο από την μέσα πλευρά και να ρίξετε μία πιο προσεκτική ματιά στις εσωτερικές ραφές. Το ύφασμα είναι κομμένο απότομα; Πως είναι το νήμα; Μήπως παρατηρείτε καθόλου φθορές επάνω σε αυτό;

Εάν πρόκειται για παπούτσια μπορείτε να τσεκάρετε το τρόπο που συνδέετε το επάνω μέρος με την σόλα. Υπάρχουν καθόλου ραφές; Εάν όχι αυτό σημαίνει πως το παπούτσι είναι απλά κολλημένο και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

3. Που έχει παρασκευαστεί το ρούχο;

Το γεωγραφικό σημείο στο οποίο έχει παρασκευαστεί το εκάστοτε προϊόν παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην τιμή του ρούχου. Για παράδειγμα εάν η ίδια εταιρεία έχει μονάδες παρασκευής στην Γαλλία και σε κάποια άλλη χώρα με χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο, τότε σίγουρα το προϊόν που έχει παρασκευαστεί στην Γαλλία αναμένετε να είναι πιο ακριβό, γιατί και οι μισθοί είναι πιο ακριβοί και γενικότερα το κόστος παρασκευής πιο μεγάλο.

Όταν λοιπόν πρόκειται να δώσετε πολλά λεφτά για ένα προϊόν θα πρέπει να τσεκάρετε και το καρτελάκι με την προέλευση του.

4. Το κατάστημα που αγοράσατε το ρούχο

Όταν επιλέγετε να αποκτήσετε επώνυμα ρούχα από μεγάλα και αναγνωρίσιμα fashion outlet τότε είστε πολύ πιο σίγουροι ότι η αγορά σας είναι σωστή σε σχέση με την περίπτωση όπου αγοράζετε κάτι από κάποιο σημείο για το οποίο δεν γνωρίζετε πολλά.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τα online fashion outlet:

Tagged : # # # # # # # # # #

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *