Πώς να επιλέξουμε γυναικείο άρωμα ανάλογα με τον χαρακτήρα μας;

Πώς να επιλέξουμε γυναικείο άρωμα ανάλογα με τον χαρακτήρα μας;

Πώς να επιλέξουμε γυναικείο άρωμα ανάλογα με τον χαρακτήρα μας;

Λόγω της αφθονίας στα γυναικεία αρώματα που υπάρχει στην αγορά, η επιλογή ενός γυναικείου αρώματος σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολη και συγκεχυμένη. Οι ψυχολόγοι ισχυρίζονται ότι πρέπει να επιλέγουμε κάθε αγορά σύμφωνα με τον χαρακτήρα μας, αλλά και ανάλογα με την τιμή του. Και εδώ ίσως βρίσκεται το κλειδί στο πώς να διαλέξουμε το σωστό άρωμα για εμάς, για τον σύζυγό μας, για τους γονείς μας, για τους συγγενείς ή ως δώρο σε στενούς φίλους.

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μερικές ιδέες και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε εκείνο το γυναικείο άρωμα που βασίζεται στον χαρακτήρα και τις αντιλήψεις του ατόμου για το οποίο είναι το δώρο.

Υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι χαρακτήρων ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία τους:

  1. αισιόδοξος

  2. ευέξαπτος

  3. μελαγχολικός

  4. φλεγματικός

1. Αισιόδοξα άτομα

Τα άτομα με αισιόδοξο ταμπεραμέντο είναι χαρούμενα, έξυπνα, χαρισματικά και προσελκύονται από της νέες ιδέες. Σε γενικές γραμμές, η ανοιχτή φύση και η περιέργειά τους μετατρέπουν σε αγαπημένα πρόσωπα και συνομιλητές με τους οποίους η επικοινωνία γίνεται εύκολα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γίνονται εύκολα δημοφιλείς και όλοι τους εκτιμούνται ιδιαίτερα επειδή δημιουργούν μια χαρούμενη διάθεση γύρω τους, διαδίδουν γοητεία παντού και είναι πάντα η ψυχή της παρέας.

Αυτός ο τύπος ατόμων μπορεί εύκολα να εντυπωσιαστεί με ένα άρωμα που μυρίζει μόσχο και αρωματικές ξυλώδεις νότες όπως το γυναικείο άρωμα Versace Yellow Diamond Intense EDP, το οποίο διατίθεται σε συσκευασίες των 50 ml και 30 ml.

2. Ευέξαπτα άτομα

Το οξύθυμα άτομα έχουν ως βασικά χαρακτηριστικά τον ευερέθιστο χαρακτήρα ο οποίος “ανάβει” γρήγορα και δεν ανέχεται γνώμη διαφορετική από την δική του. Ανεξάρτητα από τις εκρήξεις θυμού ή την ανταλλαγή σκληρών παρατηρήσεων, για τους χολερικούς τύπους η επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου είναι υψίστης σημασίας. Έχουν συνηθίσει να είναι στο κέντρο της προσοχής, έχουν μεγαλομανία και είναι δύσκολοι χαρακτήρες για να συζείς μαζί τους. Είναι ανυπόμονοι, με ασαφείς στόχους και θέσεις σχετικά με τα πράγματα που τους επηρεάζουν, διαθέτουν όμως τολμηρή ιδιοσυγκρασία που τους δίνει πολλά πλεονεκτήματα.

Λατρεύουν τα δυνατά αρώματα που για ώρες διατηρούν το άρωμα στο πέρασμα τους. Σκοπός είναι φυσικά ο εντυπωσιασμός των γύρω και εδικά τον ανδρών. Άριστες επιλογές είναι: σε γυναικείο άρωμα το Versace Eros Pour Femme EDP 50ml ή 100 ml για και σε ανδρικό άρωμα το Dior Homme Intense EDR.

Διαβάστε επίσης: Ποια αρώματα προτιμούν οι άνδρες στις γυναίκες

3. Μελαγχολικά άτομα

Οι μελαγχολικοί είναι άτομα που συχνά αισθάνονται κατάθλιψη και απόλυτη απαισιοδοξία για τα πράγματα γύρω τους. Λόγω της ζοφερής διάθεσής τους, φαίνονται ασταθείς. Αγαπούν πολύ τη σιωπή και αποφεύγουν της θορυβώδεις και κουβέντες. Στην τέχνη και τη δημιουργική δραστηριότητα, μπορούν να αναπτύξουν πλήρως τη φαντασία και τη στοχαστική τους φύση. Είναι εσωστρεφή άτομα που δίνουν σημασία στα ασήμαντα πράγματα και της λεπτομέρειες.

Κατάλληλο δώρο eau de parfum για τέτοια άτομα είναι τα φρουτώδη λουλούδια και τα ανατολίτικα ξυλώδη αρώματα. Θα συνιστούσαμε Marc Jacobs Honey EDP ως γυναικείο άρωμα και το Dior Fahrenheit EDT ως ανδρικό άρωμα.

4. Άτομα με φλεγματικό χαρακτήρα

Οι φλεγματικοί, σε αντίθεση με τους χολικούς, σπάνια δείχνουν επιθετικότητα και συνήθως παραμένουν ήρεμοι, απόλυτοι γνώστες της δύναμης της πειθούς και τον ατράνταχτων στοιχείων. Είναι συντηρητικοί στης επιλογές τους και ικανοποιημένοι με τα γήινα πράγματα, σπάνια αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και προτιμούν της σίγουρες λύσεις. Είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους και αντιλαμβάνονται κάθε νέο πράγμα ως απειλή. Λόγω της φαινομενικής ακινησίας τους, μερικές φορές φαίνονται να έχουν αργή και δύσκολη επικοινωνία με τους γύρω τους.

Αν θέλουμε να επιλέξουμε ως δώρο κάποιο γυναικείο άρωμα ή κολώνια δεν θα κάνουμε λάθος αν αγοράσουμε τα εξής: Γυναικείο άρωμα Calvin Klein Contradiction EDP και Cerruti 1881 Pour Homme για άνδρες.

Επιλέξτε αρώματα αυθεντικά με εγγύηση για την ποιότητα και την προέλευσή τους. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Venera θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων από διεθνείς οίκους διάσημων σχεδιαστών. Προσφέρουν την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση, καθώς και τις πιο ελκυστικές τιμές στην Ευρώπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *