PlayStation 5: Στα $699 η τιμή του σύμφωνα με εμπορικό κατάστημα

PlayStation 5: Στα $699 η τιμή του σύμφωνα με εμπορικό κατάστημα 1

Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για το PlayStation 5, αλλά παραμένουν αναπάντητες δύο πολύ σημαντικές ερωτήσεις: πόσο κοστίζει και πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει τη μαζική παραγωγή του PS5, παρόλα αυτά η Sony εμμένει στην αρχική ανακοίνωση ότι θα κυκλοφορήσει την περίοδο των εορτών του 2020 (τέλη Νοεμβρίου – Δεκέμβριος).

Σε ό,τι αφορά την τιμή, είχαμε δει διάφορες υπερβολές τους προηγούμενους μήνες, αλλά τώρα για πρώτη φορά βλέπουμε εμπορικό κατάστημα να δίνει μια τιμή για την έκδοση της παιχνιδοκονσόλας με το Blu-ray drive (ή άλλη είναι η Digital Edition). Συγκεκριμένα, το κατάστημα Play-Asia κοστολογεί το PlayStation 5 στα $699, μια τιμή κατά $100 υψηλότερη από την αρχική του περίφημου PS3 (60GB HDD).

Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο περιμέναμε να δούμε, αλλά κρατάμε τις επιφυλάξεις μας διότι η τιμή δεν προέρχεται επίσημα από τη Sony. Σε ανύποπτη στιγμή, μάλιστα, είχε διαρρεύσει ότι η εταιρεία παλεύει για την τιμή λόγω του υψηλού κόστους κατασκευής, ενώ κυκλοφορούσε και η φήμη πως ενδεχομένως να το τιμολογήσει κάτω του κόστους, ανάλογα με το τι θα αποφασίσει η Microsoft για την τιμή του Xbox Series X.

Δεν κρατάμε κάτι ως δεδομένο, αλλά είναι μια πρώτη σοβαρή ένδειξη για την τιμή του PS5.

[via]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *