PlayStation 5: Η πρώτη πραγματική φωτογραφία του αποκαλύπτει το μεγάλο μέγεθος

PlayStation 5: Η πρώτη πραγματική φωτογραφία του αποκαλύπτει το μεγάλο μέγεθος 1

Από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του PlayStation 5 έχει ξεκινήσει μια κουβέντα που αφορά το μέγεθος της νέας παιχνιδοκονσόλας της Sony. Είναι αλήθεια πως δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα από τα renders της εταιρείας, ειδικά αν δεν έχουμε μέτρο σύγκρισης με κάτι άλλο. Τις τελευταίες ώρες, όμως, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία από τη γραμμή παραγωγής που αν είναι αποδειχθεί αληθινή θα επιβεβαιώσει τις φήμες ότι είναι αρκετά μεγάλο.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Resetera και σε αυτήν βλέπουμε έναν από τους τρεις εργαζόμενους να κρατά στα χέρια του PS5. Χωρίς να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τη Sony για την αυθεντικότητά της, κρατάμε τις δηλώσεις του κ. Matt MacLaurin (αντιπρόεδρος του τμήματος UX) που είχε απαντήσει στη σχετική ερώτηση για το μέγεθος ότι είναι αναγκαίο κακό για να λυθεί το πρόβλημα της διάχυσης της θερμότητας.

Κάποιοι ίσως γκρινιάξουν για το μεγάλο μέγεθος, παρόλα αυτά, η Sony είχε δεχτεί κριτική για τον σχεδιασμό των PS4 και PS4 Pro, διότι ακούγονται αρκετά οι ανεμιστήρες τους. Όπως και να ‘χει, το PlayStation 5 θα μπει στο τελικό στάδιο της παραγωγής πολύ σύντομα έτσι ώστε να προλάβουν το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του την περίοδο των εορτών.

Υποθέτουμε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί νέα ενημέρωση για την παιχνιδοκονσόλα, έτσι ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των gamers και φυσικά να αποκαλυφθεί η τιμή του για την οποία ακούγονται πολλά.

[via]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *