Ποιοι είναι οι Μπάιντεν: Οι νέοι ένοικοι του Λευκού Οίκου- Ο καλός γιός και «μαύρο πρόβατο»

Ποιοι είναι οι Μπάιντεν: Οι νέοι ένοικοι του Λευκού Οίκου- Ο καλός γιός και «μαύρο πρόβατο»


Οι Μπάιντεν είναι μια πολύ δεμένη οικογένεια. Ρωμαιοκαθολική οικογένεια και με ρίζες από Ιρλανδία. 

Ο Τζο Μπάιντεν είχε 4 παιδιά. Τον Χάντερ, τον Μπο, την Ναόμι και την Άσλευ. Την Ναόμι την έχασε μαζί με την πρώτη του σύζυγο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1972. Το 1975 γνωρίζει την Τζιλ την οποία παντρεύεται και κάνουν άλλη μια κόρη την Άσλευ. Η Τζιλ, όπως έχει πει ο Μπάιντεν, είναι η οικογένεια που του έδωσε πίσω την ζωή του. Όχι μόνο ανέθρεψε τα δύο αγόρια του τον Χάντερ και τον Μπο άλλα του έκανε άλλο ένα παιδί. Ο Τζο Μπάιντεν ήταν ο καλός γιος της οικογένειας. Υπηρέτησε στο Ιράκ, πήρε παράσημα για τις υπηρεσίες του εκεί, έγινε γενικός εισαγγελέας στο Ντέλαγουερ αλλά δυστυχώς σε ηλικία 46 ετών έχασε την ζωή του από καρκίνο του εγκεφάλου. Πρόλαβε πριν πεθάνει να κάνει 2 παιδιά. 

Ο Χάντερ είναι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, έχει 5 παιδιά. Ένα είναι εκτός γάμου και τον υποχρέωσε δικαστήριο να το αναγνωρίσει. Τα άλλα 4 παιδιά είναι ένα μωρό που γεννήθηκε το 2020 και παιδιά ηλικίας 14 έως 26 ετών.

Τζο και Τζιλ Μπάιντεν θα είναι στον Λευκό Οίκο. Τα παιδιά και τα εγγόνια δεν έχουν ακόμα αποφασίσει να θα μετοικήσουν εκεί. Σίγουρα όμως είναι γνωστό πως ο Λευκό Οίκος έχει και άλλους 2 τετράποδους ενοίκους . Τον Μέιτσορ και τον Τσαμπ. Μάλιστα ο Μέιτσορ είναι το πρώτο σκυλί αδέσποτων που θα μπει στον Λευκό Οίκο.  

Πηγή: skai.grSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *