Pernod Ricard Hellas: Πάνω από 50.000 ευρώ για bartenders και bars

Η Pernod Ricard Hellas, στο πλαίσιο των δράσεων της για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 και των επιπτώσεών της στην ελληνική κοινωνία, προσφέρει συνολικά πάνω από 50.000 ευρώ σε δράσεις για τη στήριξη της κοινότητας των bartenders και των bars. 

Η απόφαση αυτή αποτελεί στρατηγική επιλογή για την εταιρεία και έχει στόχο να υποστηρίξει έμπρακτα το επιχειρηματικό οικοσύστημα των συνεργατών της αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που οι νέες συνθήκες έχουν δημιουργήσει στην αγορά των bars και παρά τις αρνητικές επιπτώσεις τους στην ίδια την εταιρεία, η Pernod Ricard Hellas προχώρησε στο σχεδιασμό δράσεων για την άμεση στήριξη των επιχειρήσεων των bars αλλά και των bartenders, που αποτελούν τους πρωταγωνιστές του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται και που πάνω απ’ όλα τους συνδέει διαχρονικά μία σχέση αμοιβαίας στήριξης και εμπιστοσύνης. 

Συγκεκριμένα, η Pernod Ricard Hellas προσφέρει χρηματοδότηση στην πλατφόρμα οικονομικής ενίσχυσης των ανθρώπων που εργάζονται σε bars στην Ελλάδα όπως bartenders, σερβιτόρους, βοηθούς service κτλ, που δημιούργησαν το διεθνές κλαδικό Μέσο ενημέρωσης Difford’s Guide, σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική εταιρία Metron Ariston – Making Responsibility a Trend. Ο συνολικός αριθμός των επωφελούμενων θα οριστικοποιηθεί ανάλογα με το συνολικό ποσό δωρεών που θα συγκεντρωθεί.

Παράλληλα, η Pernod Ricard Hellas στηρίζει τα συνεργαζόμενα bars σε όλη την Ελλάδα, χορηγώντας virtual parties που αυτά διοργανώνουν σε διαδικτυακές πλατφόρμες όπως social media κα, συμβάλλοντας παράλληλα και στην ψυχαγωγία των καταναλωτών που αναζητούν τρόπους διασκέδασης στο σπίτι.  

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pernod Ricard Hellas, Cyril Claquin, σχολίασε ότι η εταιρεία πιστεύει στην ομαδική δουλειά και έχει εμπιστοσύνη στις ομάδες της αλλά και στους συνεργάτες της στην αγορά και οι δράσεις της στοχεύουν ακριβώς σε αυτούς.

Η Pernod Ricard Hellas προχωρά επίσης σε δράσεις για τη στήριξη της κοινότητας της Μυτιλήνης, όπου λειτουργεί η παραγωγική μονάδα του Ούζου ΜΙΝΙ, και σε δράσεις στήριξης ελληνικών θερμοκοιτίδων startups, μέσω του Chivas Venture, του διαγωνισμού κοινωνικής επιχειρηματικότητας, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

naftemporiki.gr

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *