ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Κυριάκου ΜητσοτάκηΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη 1

«Οι πολίτες, όμως, γνωρίζουν πως έχουν πληγεί σε πρωτόγνωρο βαθμό από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, που απομειώνει την αγοραστική τους δύναμη», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη σημερινή συνέντευξη Τύπου σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόφο για «επικοινωνιακή διαχείριση της σκληρής πραγματικότητας» από την πλευρά του πρωθυπυργού και αναφέρεται σε «ατελέσφορες, αναποτελεσματικές, εμβαλωματικού και επιδοματικού χαρακτήρα πολιτικές και προσωρινές λύσεις».

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει: 

«Για μία ακόμη φορά, ο  Πρωθυπουργός  επιχείρησε την επικοινωνιακή διαχείριση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα οι πιο ευάλωτοι.

Οι πολίτες, όμως, γνωρίζουν πως έχουν πληγεί σε πρωτόγνωρο βαθμό από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, που απομειώνει την αγοραστική τους δύναμη.

Οι ατελέσφορες, αναποτελεσματικές, εμβαλωματικού και επιδοματικού χαρακτήρα πολιτικές και προσωρινές λύσεις για τους πολλούς, σε αντίθεση με τις προνομιακές, μόνιμου και χαριστικού χαρακτήρα ρυθμίσεις για τους λίγους και ισχυρούς, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν αλλά μεγαλώνουν τις ανισότητες και αυτή η πραγματικότητα δεν μπορεί να αλλάξει όσες συνεντεύξεις και αν δώσει ο κ. Μητσοτάκης ή όσες υποσχέσεις και αν επαναλάβει. 

Η γιγάντωση των ανισοτήτων στη χώρα φέρει την υπογραφή του».
 

Πηγή: skai.grSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *