Παραγγελία 30 F-35 και νέων φρεγατών για «να κάνουν πίσω οι Τούρκοι» ζήτησε ο Β. Λεβέντης

Παραγγελία 30 F-35 και νέων φρεγατών για «να κάνουν πίσω οι Τούρκοι» ζήτησε ο Β. Λεβέντης

Παραγγελία 30 F-35 και νέων φρεγατών για «να κάνουν πίσω οι Τούρκοι» ζήτησε ο Β. Λεβέντης 1

Την ευχή του να επιστρέψουν άμεσα στην Ελλάδα οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί εξέφρασε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Προσεύχομαι την Δευτέρα να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες που συνελήφθησαν την Πέμπτη στην Τουρκία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Εκτίμησε παράλληλα ότι ο Ερντογάν θέλει να πιέσει με αυτό το θέμα για τους δικούς του αξιωματικούς.Επιπλέον αναφέρθηκε και στην σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Έχω ζητήσει εδώ και ενάμιση χρόνο σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μου απαντάει ότι είναι θέμα του Τσίπρα. Πρέπει να δούμε, αν γίνει ένα θερμό επεισόδιο έχουμε σχέδιο. Εγώ πιστεύω, όχι. Το υπουργείο Αμύνης είναι η μισθοδοσία των αξιωματικών… τίποτα άλλο», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης εξήγησε ότι ζητά την σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για νέες παραγγελίες 30 F-35 και πέντε φρεγατών, καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο, όπως είπε οι Τούρκοι θα κάνουν πίσω. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *