Παπουτσάνης: Δωρεά απολυμαντικών για τις ανάγκες σχολείων

Η Παπουτσάνης, εν μέσω των συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία, προσάρμοσε την παραγωγή της προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες της χώρας για αντισηπτικά προϊόντα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία έχει ενσωματώσει πλέον την παραγωγή βιοκτόνων και απολυμαντικών στην κύρια δραστηριότητά της, ενώ διαθέτει την ικανότητα να καλύψει άμεσα τις ανάγκες της χώρας. Συγχρόνως, αναλαμβάνει δράση στον τομέα της Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, ενόψει της επανέναρξης των σχολείων, η Παπουτσάνης συμβάλλει στον σχεδιασμό του υπουργείου Παιδείας, προχωρώντας σε δωρεά αλκοολούχων απολυμαντικών για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του συνόλου των ειδικών σχολείων. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνει να υποστηρίξει τις ανάγκες του υπουργείου, παρέχοντας σε ειδική τιμή αντισηπτικά προϊόντα για την κάλυψη των εκπαιδευτικών δομών σε ολόκληρη την επικράτεια.

«Η παραγωγική μας δυναμική και ευελιξία μάς επιτρέπει σήμερα να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε, άμεσα και ουσιαστικά, στις γρήγορες εξελίξεις και στις ανάγκες που προκύπτουν. Ειδικά όταν πρόκειται για τη νέα γενιά, το μέλλον του τόπου, η στήριξη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία για εμάς. Από πλευράς μας και για όσο χρειασθεί, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ανάγκες και να βρισκόμαστε στο πλευρό της Πολιτείας και της κοινωνίας, συμμετέχοντας στην προστασία της δημόσιας υγείας και στην προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας» δήλωσε ο Γιώργος Δεφίγγος, εμπορικός διευθυντής της Παπουτσάνης.

Υπενθυμίζεται ότι, έχοντας λάβει την έγκριση των αρμόδιων αρχών, η Παπουτσάνης, από τις αρχές Απριλίου 2020, αξιοποιεί μέρος της παραγωγής της μονάδας στη Ριτσώνα Ευβοίας, για την παραγωγή βιοκτόνων και απολυμαντικών με χρήση οινοπνεύματος σε περιεκτικότητα 80% κατ’ όγκον, ώστε να καλύψει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις ανάγκες της χώρας. Τα προϊόντα αυτά διατίθενται σε ατομικές συσκευασίες τσέπης, αλλά και μεγαλύτερες, με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των ιδιωτών καταναλωτών, αλλά και βιομηχανικών πελατών και ξενοδοχείων.

naftemporiki.gr

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *