ΟΠΕΚΑ: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη επιμορφωτική δράση «Τηλεκπαίδευση-Μένουμε στο Σπίτι»

ΟΠΕΚΑ: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη επιμορφωτική δράση «Τηλεκπαίδευση-Μένουμε στο Σπίτι»

ΟΠΕΚΑ: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη επιμορφωτική δράση «Τηλεκπαίδευση-Μένουμε στο Σπίτι» 1

INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη επιμορφωτική δράση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), μέσω τηλεκπαίδευσης, που διοργάνωσε το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) για το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού, μία πρωτοβουλία του ΙΝ.ΕΠ. «Τηλεκπαίδευση-Μένουμε στο Σπίτι», η οποία διατίθεται στους φορείς του Δημοσίου.

Η επιμορφωτική αυτή δράση -που ολοκληρώθηκε τη Μ. Δευτέρα- εντάσσεται στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας που έχουν συνάψει ο ΟΠΕΚΑ και το ΕΚΔΔΑ από τον Μάρτιο του 2020. Στη δεύτερη επιμορφωτική δράση, που πραγματοποιήθηκε με την εφαρμογή τηλεκπαίδευσης, συμμετείχαν 19 στελέχη του Οργανισμού από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο, την Κομοτηνή, την Τρίπολη, τη Λαμία, τη Λάρισα και την Κοζάνη, που παρακολούθησαν σε πραγματικό χρόνο το πρόγραμμα, με αντικείμενο το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Ο ΟΠΕΚΑ τονίζει ότι συνεχίζει τις τηλεκπαιδεύσεις, έχοντας θέσει ως στόχο την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών για τους πολίτες και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *