Όμιλος Κοπελούζου: Δωρεά 500.000 ευρώ από την Senfluga στο ΕΣΥ 

Όμιλος Κοπελούζου: Δωρεά 500.000 ευρώ από την Senfluga στο ΕΣΥ 

Όμιλος Κοπελούζου: Δωρεά 500.000 ευρώ από την Senfluga στο ΕΣΥ  1

REUTERS/GIORGOS MOUTAFIS

Συνεχίζει να συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης ο όμιλος Κοπελούζου, προβαίνοντας σε νέα ενέργεια μέσω της Senfluga.

Ειδικότερα, η κοινοπραξία Senfluga, που αποτελεί το βασικό μέτοχο του ΔΕΣΦΑ, στέκεται δίπλα στον ελληνικό λαό και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας για την ανάσχεση της πανδημίας Covid-19 και για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία προφέρει 500.000 ευρώ κυρίως στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπως και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, όπως η ActionAid Ελλάς, οι Γιατροί του Κόσμου και η ΙΑΣΙΣ, που αναπτύσσουν σημαντική κοινωνική δράση και συνδράμουν τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας για την ανακούφιση των πολιτών/του κοινωνικού συνόλου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσω του δικτύου της Senfluga κατέστη δυνατή η αγορά 90,000 αδιάβροχων χειρουργικών στολών από την Κίνα, οι οποίες θα σταλούν στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες.

Η Senfluga είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου της Ελλάδας (ΔΕΣΦΑ). Πρόκειται για μια διεθνή κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν η Ιταλική Snam, η  Ισπανική Enagas, η Βελγική Fluxys και ο Όμιλος Κοπελούζου.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *