Ολυμπιακός: Συνάντηση Αγγελόπουλων με Μιλουτίνοφ

Ολυμπιακός: Συνάντηση Αγγελόπουλων με Μιλουτίνοφ 1

Ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του μάχη στις δικαστικές αίθουσες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολούνται με αγωνιστικά θέματα της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για να συζητήσουν θέματα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Σέρβος σέντερ έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και την επόμενη σεζόν, ωστόσο δεν αποκλείεται να έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για πρόωρη επέκταση. Φυσικά, η παρουσία του παίκτη στους Πειραιώτες εξαρτάται και από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι διατηρούν τα δικαιώματά του στο NBA.

Από εκεί και πέρα, οι πρόεδροι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από όλα όσα έκανε ο «Μίλου» αυτή τη δύσκολη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Γι’ αυτό, μάλιστα, τον κάλεσαν πρώτο για να μιλήσουν μαζί του.

Τέλος, συζητήθηκαν και τα σενάρια πώλησης που κυκλοφορούν, αφού όλες οι μεγάλες ομάδες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα) έχουν εκδηλώσει με ανεπίσημο τρόπο ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν. Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *