Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ Θ. Σοφός, δώρισε λεωφορείο για τη μετακίνηση των δικηγόρων στην Ευελπίδων


Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) και υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές, Θέμης Σοφός, δώρισε λεωφορείο 35 θέσεων (άδεια χρήσης Λ.Ι.Χ.) στον ΔΣΑ, το οποίο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τη δωρεάν μετακίνηση των δικηγόρων από την οδό Ακαδημίας 60 (γραφεία ΔΣΑ) – Ευελπίδων – ειρηνοδικείο/εφετείο Αθηνών κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της εβδομάδος.

Η δωρεά έγινε στη μνήμη του πατέρα του, Ιωάννη Θεμ. Σοφού, δικηγόρου και μέλους του ΔΣΑ επί 52 συναπτά έτη, αντί μνημοσύνου για τα δέκα έτη της αποδημήσεώς του. Το διοικητικό συμβούλιο του ΔΣΑ έκανε δεκτή τη δωρεά του κ. Σοφού.

Σε δήλωσή του, ο κ. Σοφός, αναφέρει: «Το λεωφορείο των δικηγόρων ήταν μια από τις βασικές προγραμματικές εξαγγελίες μας και είμαι πλέον ευτυχής που ο Δ.Σ.Α. μπορεί πλέον να διαθέσει για τους δικηγόρους Αθηνών λεωφορείο για τη δωρεάν καθημερινή μετακίνησή μας στα δικαστήρια της Αθήνας. Πρόκειται για μια απολύτως ανιδιοτελή ενέργεια, που την αφιερώνω αποκλειστικά στη μνήμη του αειμνήστου πατέρα μου, Γιάννη Σοφού, δικηγόρου».

Προτεινόμενα για εσάς

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.