Ο παγκόσμιος χάρτης εμφάνισης UFO από το Πεντάγωνο


Kορυφαίος αξιωματούχος παραδέχτηκε ότι εκατοντάδες μυστηριώδη αντικείμενα έχουν εντοπιστεί «σε όλο τον κόσμο»

Ακόμα και οι εξωγήινοι φαίνεται ότι έχουν… προτιμήσεις σχετικά με τα μέρη της Γης που επιλέγουν να εμφανιστούν – την ύπαρξη μάλιστα UFO επιβεβαίωσε πρόσφατα και κορυφαίος αξιωματούχος του Πενταγώνου που παραδέχτηκε ότι εκατοντάδες μυστηριώδη αντικείμενα έχουν εντοπιστεί «σε όλο τον κόσμο».

Σε μία προσπάθεια «διαφάνειας», το Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα νέο έγγραφο που αποκαλύπτει τα «κορυφαία σημεία εμφάνισης των UFO στον πλανήτη».

Μάλιστα, προκειμένουνα ενημερωθεί το κοινό με «όρους διαφάνειας» για τα ζητήματα που σχετίζονται με την πιθανή ύπαρξη ζωής εκτός Γης, το Πεντάγωνο δημιούργησε μία ελεύθερη για όλους ιστοσελίδα με βίντεο, φωτογραφίες και απόρρητες πληροφορίες για τα «άγνωστα εναέρια φαινόμενα» (UAP, η νέα επιστημονική ορολογία για τα ATIA – UFO). 

Σύμφωνα λοιπόν με τον παγκόσμιο χάρτη εμφάνισης UFO, φαίνεται ότι τα αγαπημένα μέρη των εξωγήινων για σύντομες επισκέψεις είναι στις ανατολικές και δυτικές ακτές των ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή και την Ιαπωνία. 

xarthis ufo

Συγκεκριμένα, από το 1996 μέχρι και φέτος, οι περισσότερες εμφανίσεις ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) έχουν καταγραφεί: 
–    ΗΠΑ: Σαν Φρανσίσκο, Λος Ατζελες, Ατλάντα, Μαϊάμι και Σάρλοτ.
–    Μέση Ανατολή: Ντουμπάι,  Βαγδάτη (Ιράκ) και Ντόχα (Κατάρ)
–    Ιαπωνία: Ναγκασάκι, Χιροσίμα και η μικρή πόλη Λινομάτσι, στην περιφέρεια της Φουκουσίμα. 

Μάλιστα, το Λινομάτσι έχει χαρακτηριστεί από τους λάτρεις των εξωγήινων ως  «Πόλη των UFO» και η πόλη είναι διακοσμημένη ανάλογα. 

Είναι επίσης η βάση ενός ερευνητικού ινστιτούτου που ονομάζεται International UFO Lab, το οποίο άνοιξε το 2021 και διευθύνεται από τον λάτρη των εξωγήινων Takeharu Mikami.
 

 

Πηγή: skai.gr

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *