Ο Ντουρμισάι ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ


Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Φιορίν Ντουρμισάι, καθώς η ομάδα του Ηρακλείου επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον διεθνή επιθετικό, που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Πέρυσι ο Ντουρμισάι αγωνίστηκε από τους «ερυθρόλευκους» ως δανεικός στην ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού, Φιορίν Ντουρμισάι, από τον Ολυμπιακό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας τριών ετών. 

Γεννήθηκε στον Αυλώνα της Αλβανίας στις 14 Νοεμβρίου 1996 και σε μικρή ηλικία ήρθε στην Ελλάδα. Αγωνίστηκε στην Κ20 του Πανιωνίου, ενώ το καλοκαίρι του 2014 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία είχε συνολικά 69 εμφανίσεις και 17 γκολ, ενώ την σεζόν 2017-18 συμμετείχε με τους “κυανέρυθρους” στα προκριματικά του UEFA Europa League.

Τον Ιανουάριο του 2015 εντάχθηκε στο δυναμικό της Καλλιθέας, με τα χρώματα της οποίας έπαιξε 32 φορές, πετυχαίνοντας 7 γκολ.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία στο πρωτάθλημα της Super League, έχοντας αγωνιστεί σε Λαμία (28 αγώνες, 8 γκολ), Άρη (9 αγώνες) και ΑΕΛ (28 αγώνες, 5 γκολ) ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν 2019-20 φόρεσε την φανέλα της βελγικής Beveren.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας, ενώ έχει αγωνιστεί και με τις ομάδες U17, U19 και U21 της Αλβανίας. Φιορίν, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».





Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *