Ο Άνταμ Σμιθ καλεί τον Μπάιντεν να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσαΟ Άνταμ Σμιθ καλεί τον Μπάιντεν να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα 1

Yπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου διαβεβαίωσε ότι «δεν εντόπισε κανένα σημάδι» ανησυχίας από την πλευρά των κρατών μελών του ΝΑΤΟ για τη φυσική κατάσταση του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός βουλευτής Άνταμ Σμιθ, ο ανώτερος Δημοκρατικός στην Επιτροπή Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, σε συνέντευξή του σήμερα στο CNN κάλεσε τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα.

Ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου διαβεβαίωσε σήμερα ότι «δεν εντόπισε κανένα σημάδι» ανησυχίας από την πλευρά των κρατών μελών του ΝΑΤΟ για τη φυσική κατάσταση του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Αυτό το ζήτημα υποδηλώνει ότι (οι συμμαχικές χώρες) θα πρέπει να καθησυχαστούν για τον ηγετικό ρόλο των ΗΠΑ και τη δέσμευση του προέδρου Μπαϊντέν του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου σχετικά με πιθανές ανησυχίες από την πλευρά των μελών του ΝΑΤΟ.

Παράλληλα τονίστηκε ότι ο Μπάιντεν εξετάστηκε από τον γιατρό του σήμερα, ανέφερε ο Λευκός Οίκος , προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος κάνει τέτοιες εξετάσεις δύο φορές την εβδομάδα.

Επίσης ο γιατρός του Μπάιντεν δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν υποβάλλεται θεραπεία για τη νόσο Πάρκινσον και ο γιατρός του δεν βλέπει κανένα λόγο να επανεξετάσει για τη νόσο αυτή.

«Υποβάλλεται σε θεραπεία ο πρόεδρος (Τζο Μπάιντεν) για τη νόσο του Πάρκινσον; Όχι. (…) Παίρνει φάρμακα για τη νόσο του Πάρκινσον; Όχι», δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, Καρίν Ζαν-Πιερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *