Ντυμένος Σαμουράι σκότωσε τον εργαζόμενο της εταιρείας φυσικού αερίου


Όπλα και σπαθιά βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του άνδρα που νωρίτερα σήμερα πυροβόλησε 2 υπαλλήλους οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες φυσικού αερίου στην Ερυθραία, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον. 

Κατ την έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν:
περίστροφο
μεταλλικό τσεκούρι,
ξίφος με μήκος λάμας 67 εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος,
ξιφίδιο με μήκος λάμας 20 εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος,
2 αυτοσχέδια δρεπάνια,
2 ασημένιες ακονισμένες πεπλατυσμένες λεπίδες σε σχήμα άστρου,
στολή πολεμικής τέχνης,
36φυσίγγια,
6κάλυκες,
νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες,
ζυγαριά ακριβείας και
κινητό τηλέφωνο 

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με  πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ,ο άνδρας έφυγε από το σπίτι του στην οδό Σκουφά και ντυμένος με στολή «Σαμουράι» μετέβη στη λεωφόρο Τατοΐου όπου βρίσκονταν δύο εργαζόμενοι που πραγματοποιούσαν εργασίες φυσικού αερίου.

Ο δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε για το κόστος του φυσικού αερίου, άρχισε να τους λέει περί «μαύρης μαγείας» και κατέληξε  να τραβά όπλο – το οποίο κατείχε παράνομα- και να πυροβολεί το έναν στην κοιλιακή χώρα και στον μηρό και τον δεύτερο επίσης στον μηρό.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου ένας έχασε τη μάχη, ενώ ο άλλος νοσηλεύεται.

Ο 40χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, όπου μένει με την κατάκοιτη μητέρα του και  εντοπίστηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας του από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στην προσπάθειά του να διαφύγει ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ωστόσο τον καταδίωξαν και τελικά παραδόθηκε στις αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ είναι άνθρωπος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχε πυροβολήσει και στο παρελθόν ζώα και κάδους.



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *