Νέες εκπτώσεις σε κλειδιά για Windows και Office

Νέες ακόμα πιο μειωμένες τιμές σε κλειδιά για Windows 10 και Office από το δημοφιλές κατάστημα GoodOffer24.com, το οποίο δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους, ιδιαίτερα όσους έχουν κάποια χρόνια στην πλάτη τους, στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος και της σουίτας γραφείου χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

Τη διαδικασία πλέον τη γνωρίζετε οι περισσότεροι. Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση Windows 10 ή Office που σας ενδιαφέρει (Home, Pro, Office 2016 Pro, Office 2019 Pro) και στη συνέχεια θα την ενεργοποιήσετε με το κλειδί που αγοράζετε από το κατάστημα. Καλό είναι να γνωρίζετε πως τα κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά τις περισσότερες φορές σε έναν υπολογιστή, επομένως, εάν κάνετε format τότε θα πρέπει να αγοράσετε άλλο κλειδί.

Αυτή την περίοδο θα βρείτε τα παρακάτω προϊόντα και μερικά πακέτα Windows + Office στις αναγραφόμενες τιμές, αρκεί να δηλώσετε στο ταμείο το κουπόνι TG30 για να λάβετε την έκπτωση 30%.

Η διαδικασία αγοράς είναι πανεύκολη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα email με το κλειδί για το προϊόν που αγοράσατε. Μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί. Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ goodoffer24.com.

Στις μεθόδους πληρωμής συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά προτείνουμε πάντα το PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *