Ναρκωτικά με τη… σφραγίδα του Κριστιάνο Ρονάλντο διακινούσε 34χρονος

Ναρκωτικά με τη… σφραγίδα του Κριστιάνο Ρονάλντο διακινούσε 34χρονος


Στη σύλληψη ενός 35χρονου για διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας στο Μοσχάτο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση αλλοδαπού στη διακίνηση ναρκωτικών, εντοπίσθηκε ο 34χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Μετά από έρευνα στην κατοχή του και σε οικία στο Μοσχάτο την οποία χρησιμοποιούσε αποκλειστικά ως χώρο αποθήκευσης ποσοτήτων ναρκωτικών (καβάτζα) βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 13 κιλά και 118 γραμμάρια κοκαΐνη
  • 510 γραμμάρια ηρωίνη
  • Το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ
  • Δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
  • Μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας
  • Ένα ζεύγος κλειδιών

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, σε μία από τις συσκευασίες που περιείχαν τα ναρκωτικά υπήρχε η… σφραγίδα CR7, που παραπέμπει στα αρχικά του σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ναρκωτικά με τη… σφραγίδα του Κριστιάνο Ρονάλντο διακινούσε 34χρονος 1Ναρκωτικά με τη… σφραγίδα του Κριστιάνο Ρονάλντο διακινούσε 34χρονος 2

Ο συλληφθείς οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Αρμόδιο Ανακριτή.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *