Moto G Stylus και Moto G8 Power επίσημα με μεγάλες μπαταρίες και mid-range specs

Moto G Stylus και Moto G8 Power επίσημα με μεγάλες μπαταρίες και mid-range specs 1

Η Lenovo δεν περίμενε το MWC 2020 για να προχωρήσει στα επίσημα αποκαλυπτήρια των Moto G Stylus και Moto G8 Power, ενδεχομένως επειδή θέλει να συνδυάσει την παρουσία της στη Βαρκελώνη με μια νέα ναυαρχίδα.

Ξεκινώντας από το Moto G Stylus, είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με γραφίδα και συνοδεύεται από την εφαρμογή Moto Note που επιτρέπει στον χρήστη να κρατά σημειώσεις επάνω στην οθόνη του αμέσως μόλις την αφαιρέσει από την ειδική υποδοχή. Διαθέτει οθόνη 6.4’’ IPS FHD+ (19:9) με οπή στην επάνω αριστερή γωνία για την εμπρόσθια κάμερα 16MP, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 665, 4GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), τριπλή κάμερα 48MP + 16MP ultrawide Action Camera + 2MP macro, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, dualSIM, λειτουργικό σύστημα Android 10, μπαταρία 4000mAh με φορτιστή 10W και υποδοχές USB Type-C και 3.5mm headphone jack.

Το Moto G Stylus θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο σε τιμή $299 (για την ώρα φαίνεται μόνο στην ιστοσελίδα της εταιρείας στις ΗΠΑ).

Σε ό,τι αφορά το Moto G8 Power, έρχεται με οθόνη 6.4’’ IPS FHD+ (19:9) με οπή στη επάνω αριστερή γωνία για την εμπρόσθια κάμερα 16MP, επεξεργαστή octa-core Snapdragon 665, 4GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), τετραπλή κάμερα 16MP + 8MP ultrawide + 8MP telephoto (2x οπτικό zoom) + 2MP macro, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, dualSIM, λειτουργικό σύστημα Android 10 και μπαταρία 5000mAh με φορτιστή 18W.

Το Moto G8 Power θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο σε τιμή $249.

[via]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *