Μείωση πρατηρίων χωρίς καύσιμα στο Λονδίνο μετά από ενεργοποίηση στρατιωτών βυτιοφόρα

Μείωση πρατηρίων χωρίς καύσιμα στο Λονδίνο μετά από ενεργοποίηση στρατιωτών βυτιοφόρα


Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Οι ελλείψεις καυσίμων στα πρατήρια στο Λονδίνο και στη νοτιοανατολική Αγγλία έχουν αρχίσει να περιορίζονται μετά από την αξιοποίηση στρατιωτών σε θέσεις οδηγών βυτιοφόρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καθημερινή πλέον ενημέρωση από το Σύνδεσμο Λιανικής Πώλησης Πετρελαίου (PRA) την Τρίτη το ποσοστό των πρατηρίων σε αυτές τις περιοχές που είχαν ξεμείνει πλήρως από καύσιμα είχε πέσει στο 15% από 20% τη Δευτέρα.

Επίσης, αμφότερους τους τύπους καυσίμου, δηλαδή και αμόλυβδη βενζίνη και ντίζελ, είχε το 64% των πρατηρίων στη βρετανική πρωτεύουσα και τις γύρω περιοχές, σε σύγκριση με το 62% τη Δευτέρα.

Το υπόλοιπο 21% των πρατηρίων διέθετε μόνο έναν από τους δύο τύπους καυσίμου.

Συνολικά στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς καύσιμα ήταν την Τρίτη το 11% των πρατηρίων, ενώ ένα ποσοστό 3% διέθετε μόνο έναν τύπο καυσίμου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του PRA Γκόρντον Μπάλμερ δήλωσε ότι οι παραδόσεις καυσίμων από βυτιοφόρα που οδηγούν στρατιώτες έχουν βοηθήσει, αλλά σημείωσε ότι πολλές περιοχές στις οποίες η ζήτηση είναι αυξημένη, όπως το Λονδίνο, καταγράφουν ακόμα σημαντικές ελλείψεις.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *