Μεγάλες εκπτώσεις και από την Chuwi για Black Friday – Cyber Monday

Μεγάλες εκπτώσεις και από την Chuwi για Black Friday – Cyber Monday

Μεγάλες εκπτώσεις και από την Chuwi για Black Friday – Cyber Monday 1

Η Chuwi έχει στραμμένη την προσοχή της στην καμπάνια του επερχόμενου CoreBook στην πλατφόρμα Indiegogo, όπου έχει ήδη ξεπεράσει κατά 2 φορές τον (χαμηλό) στόχο της, αλλά μπορείτε ακόμη και τώρα να προλάβετε την τιμή ευκαιρίας στα $439 μαζί με πληκτρολόγιο και γραφίδα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι την αφήνει αδιάφορη το πανηγύρι των Black Friday και Cyber Monday.

Η εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλα κινέζικα καταστήματα, όπως Aliexpress, Banggood και Gearbest, για να προσφέρει πολλά από τα προϊόντα της με μεγάλη έκπτωση. Μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές συγκεντρωμένες από την επίσημη ιστοσελίδα της, αλλά εμείς έχουμε κρατήσει τα παρακάτω:

  • Το Chuwi SurBook Mini με οθόνη 10.8”, επεξργαστή Apollo Lake N3450, 4GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, υποδοχές USB Type-C και 2x USB 3.0 σε τιμή €213.65!
  • Το Chuwi LapBook Air με οθόνη 14.1”, πληκτρολόγιο με οπισθοφωτισμό, επεξεργαστή Intel Apollo Lake N3450, 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο σε τιμή €347.61 και δώρο την τσάντα μεταφοράς για τους πρώτους 100!
  • Το Chuwi SurBook με οθόνη 12.3” ανάλυσης 2.5K, επεξεργαστή Intel Apollo Lake N3450, 6GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο, υποδοχές USB Type-C και 2x USB 3.0 σε τιμή €373.98!

Να σημειωθεί ότι αν πραγματοποιήσετε αγορά από το Aliexpress, μη ξεχάσετε να παραλάβετε τα εκπτωτικά κουπόνια σας πριν το checkout.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *