Κουρουμπλής στον ΣΚΑΪ για φωτιές: Το πιο εύκολο πράγμα είναι να μην έχεις απώλεια ζωήςΚουρουμπλής στον ΣΚΑΪ για φωτιές: Το πιο εύκολο πράγμα είναι να μην έχεις απώλεια ζωής 1

«Αφού είνα τόσο εύκολο γιατί δεν το κάνατε πράξη;», του απάντησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

«Tο πιο εύκολο πράγμα είναι να μην έχει απώλεια ζωής», ανέφερε στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας για τις φωτιές.

Οι δηλώσεις του κ. Κουρουμπλή προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη.

«Αφού είνα τόσο εύκολο γιατί δεν το κάνατε πράξη;», του απάντησε με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να του λέει «αφήστε το, μην σκυλεύετε. Δεν υπάρχει Δεξιά να σέβεται τους κανόνες του παιχνιδιου».

Στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης του δήλωσε «ποια Δεξιά και Αριστερά; έχει πολιτικό χρώμα η ανθρώπινη ζωή;». Από την πλευρά του ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε «είναι εξαιρετικά δύσκολο να προστατεύσετε τις περιουσίες των ανθρώπων».

Πηγή: skai.grSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.