Κούγιας: Τα νέα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι καλά

Κούγιας: Τα νέα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι καλά

Κούγιας: Τα νέα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι καλά 1

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την πρόταση της ΑΕΚ σχετικά με την ποινή του υποβιβασμού, σε ομάδες που δεν αδειοδοτούνται, υπογραμμίζοντας πως τα νέα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι ευχάριστα.

H πρόταση της ΑΕΚ για αλλαγή στον κανονισμό περί υποβιβασμού δεν «πέρασε» κι έτσι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ενόψει της αδειοδότησης των συλλόγων για το επόμενο πρωτάθλημα.

Σε αυτό αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του, τονίζοντας πως ο ίδιος ήθελε να αλλάξει η ποινή του υποβιβασμού για τις ομάδες χωρίς άδεια, όμως η μεγάλη πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου του συνεταιρισμού ψήφισε αρνητικά.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια σπουδαία συζήτηση, αν εξαιρέσουμε δυο ατυχείς στιγμές. Το πρώτο ήταν ότι η Superleague αποφάσισε να συμπαρασταθεί στον κ. Βασιλειάδη για τις τροποποιήσεις που ζητάει. Υπήρξε ομόφωνη απόφαση σχετικά μ’ αυτό. Το δεύτερο θέμα το οποίο συζητήσαμε ήταν για το αν θα υπάρχει υποβιβασμός για μια ομάδα λόγω χρεών. Δυστυχώς, τα νέα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι καλά. Ψηφίστηκε κατά μεγάλη πλειοψηφία, σε περίπτωση που κάποιος δεν αδειοδοτείται, να πέφτει κατηγορία.

Η θέση είναι σε τέτοιες περιπτώσεις για υποβιβασμό, όμως σαν Κούγιας και σαν ΑΕΛ, δεν μπορούσα να υπογράψω τον υποβιβασμό μιας ομάδας, όπως ο Παναθηναϊκός. Η ΑΕΛ κι εγώ είπαμε να αλλάξει ο κανονισμός, όμως η πλειοψηφία ήταν υπέρ του υποβιβασμού. Το ποδόσφαιρό μας θα είναι πιο φτωχό, όπως ήταν και όταν έλειπε η ΑΕΛ, όμως εγώ δεν μπορώ να βάλω την υπογραφή μου σε κάτι τέτοιο.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *