Κορονοϊός: Πιέσεις στο ΝΒΑ για να διακόψει οριστικά τη φετινή σεζόν

Κορονοϊός: Πιέσεις στο ΝΒΑ για να διακόψει οριστικά τη φετινή σεζόν

Κορονοϊός: Πιέσεις στο ΝΒΑ για να διακόψει οριστικά τη φετινή σεζόν 1

Στελέχη των ομάδων και μάνατζερ παικτών πιέζουν τη Λίγκα να αποφασίσει την ακύρωση του υπολοίπου της σεζόν.

Τα στελέχη των ομάδων και οι μάνατζερ των παικτών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πιέζουν το NBA να ακυρώσει το υπόλοιπο της σεζόν 2019-20 και να επικεντρωθεί στην προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως μετέδωσε το CNBC.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, μάλιστα, ορισμένες ομάδες δεν βλέπουν κάποιο οικονομικό κίνητρο για επανεκκίνηση της σεζόν, τη στιγμή που τα έσοδα θα είναι ελάχιστα και οι αγώνες θα διεξάγονται χωρίς φιλάθλους.

«Αυτό που λένε είναι ότι αν επιστρέψουμε στη δράση, ποια θα είναι τα έσοδα που θα δικαιολογήσουν το πρόσθετο κόστος της επιστροφής;» δήλωσε στέλεχος ομάδας στο CNBC, προσθέτοντας: «Κοιτάζουν την πλευρά του κόστους σε σχέση με την πλευρά των εσόδων, αλλά για ποια έσοδα μιλάμε;»

Σε τοποθέτηση της, πάντως, η λίγκα γνωστοποίησε στο CNBC ότι αναζητά έναν τρόπο να υπάρξει επανεκκίνηση στο ΝΒΑ, τη στιγμή που επικεντρώνεται στην υγεία των παικτών και των φιλάθλων.

«Ενώ προτεραιότητά μας παραμένει η υγεία και η ευημερία όλων, συνεχίζουμε να αξιολογούμε όλες τις παραμέτρους για να ολοκληρωθεί η εφετινή σεζόν. Ταυτόχρονα, επικεντρωνόμαστε έντονα στην αντιμετώπιση των πιθανών επιπτώσεων της Covid-19 στη σεζόν 2020-21», ήταν η τοποθέτηση του ΝΒΑ.

Επιστροφή στη δράση θέλει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Την ίδια ώρα, πάντως, με μήνυμα του μέσω Twitter, ο ΛεΜπρον Τζέιμς τάχθηκε κατά της οριστικής διακοπής και υπέρ της επιστροφής στους αγώνες.

«Είδα ορισμένα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι παράγοντες και ατζέντηδες θέλουν να ακυρωθεί η σεζόν. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω κανέναν που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

Μόλις είμαστε όλοι ασφαλείς θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν. Είμαι έτοιμος, όπως και η ομάδα μου είναι έτοιμη. Κανένας δεν πρέπει να ακυρώσει τίποτα», έγραψε ο «Βασιλιάς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *