Κομπανί: Η παρανομία στο ποδόσφαιρο είναι όπως η σωματεμπορία και η διακίνηση ναρκωτικών

Κομπανί: Η παρανομία στο ποδόσφαιρο είναι όπως η σωματεμπορία και η διακίνηση ναρκωτικών

Κομπανί: Η παρανομία στο ποδόσφαιρο είναι όπως η σωματεμπορία και η διακίνηση ναρκωτικών 1

Απογοητευμένος, αλλά διόλου έκπληκτος, εμφανίστηκε ο Βενσάν Κομπανί αναφορικά με τις εξελίξεις στο βελγικό ποδόσφαιρο, ο οποίος τόνισε πως παντού υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι και παρομοίασε την υπόθεση της διαφθοράς και χειραγώγησης αγώνων με τη σωματεμπορία και τη διακίνηση ναρκωτικών, λόγω… του χρήματος που αλλάζει χέρια εύκολα και σε μεγάλες ποσότητες.

Ο διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι είναι ένα εκ των πιο έμπειρων παικτών τόσο της ομάδας του όσο και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του. Όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για το σκάνδαλο που φαίνεται πως έχει αποκαλυφθεί για το ποδόσφαιρο της χώρας του, έπειτα και από τις συλλήψεις που σημειώθηκαν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά, χειραγώγηση αγώνων και ξέπλυμα χρήματος, κάθε άλλο παρά… έπεσε από τα σύννεφα.

Συγκεκριμένα, σχολίασε πως: «Είναι κάτι που έχει ομοιότητες με τη σωματεμπορία, τη διακίνηση ναρκωτικών και όλα αυτά στα οποία κινείται πολύ χρήμα… Όπου επιτρέπονται και υπάρχουν κρυφές μεταφορές χρημάτων, συμβαίνουν αυτά. Παντού υπάρχουν και καλοί και κακοί άνθρωποι».

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *