ΚΚΕ: Αναπόσπαστο κομμάτι του παλιού και σάπιου συστήματος ο ΣΥΡΙΖΑ

ΚΚΕ: Αναπόσπαστο κομμάτι του παλιού και σάπιου συστήματος ο ΣΥΡΙΖΑ

ΚΚΕ: Αναπόσπαστο κομμάτι του παλιού και σάπιου συστήματος ο ΣΥΡΙΖΑ 1

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί, μαζί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα αστικά κόμματα, αναπόσπαστο κομμάτι του παλιού και σάπιου συστήματος» τονίζει το ΚΚΕ σε σχετική ανακοίνωση, σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών αλλά και τη δήλωσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Οι συχνές διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν πρόκειται να υπάρξει “επιστροφή στο παρελθόν” δεν αφορούν τα σκάνδαλα, στα οποία μονοδιάστατα προσπαθεί να αποδώσει τις αιτίες της κρίσης και των μνημονίων, αλλά τη μη επιστροφή όσων δικαιωμάτων έχασε ο λαός όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό το λόγο ξεκαθαρίζει προς το κεφάλαιο ότι οι αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν και μετά το όποιο τυπικό τέλος των μνημονίων» αναφέρει το ΚΚΕ και προσθέτει:

«Αυτός ο δρόμος ανάπτυξης που έχει στο επίκεντρό του το κυνήγι του κέρδους και τον οποίο υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη συνέπεια, είναι η πραγματική αιτία και της φτώχειας και της διαπλοκής νόμιμης και παράνομης. Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί, μαζί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα αστικά κόμματα, αναπόσπαστο κομμάτι του παλιού και σάπιου συστήματος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *