«Κοιτάζει Ματετά ο Ολυμπιακός»

«Κοιτάζει Ματετά ο Ολυμπιακός» 1

Ο Ζαν Φιλίπ Ματετά, παίκτης που έχει ξεχωρίσει καιρό τώρα ο Ολυμπιακός και ο Μοντέστο επανέρχεται στην μεταγραφική του επικαιρότητα από γαλλικά ρεπορτάζ.

Ο 20χρονος επιθετικός που έπαιζε στην Χάβρη και είχε φέτος 17 γκολ σε 36 αγώνες ανήκει στην Λιόν αλλά δεν δείχνει να θέλει να γυρίσει εκεί καθώς θεωρεί ότι δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής. Αντ’ αυτού θα προτιμούσε να μείνει στην Χάβρη.

Για τον Ματετά είχα διαβάσει στο Gazzetta.gr από τον Μάρτιο. Ο Φρανσουά Μοντέστο επέμενε από τότε γαλλικά! Εκτός από 21χρονο μέσο της Αζαξιό, Μάντι Καμαρά, που ήταν ήδη κλεισμένος για πέντε χρόνια από τον Ολυμπιακό υπήρχαν από τότε και άλλες περιπτώσεις από την αγορά της Ligue 1 και της Ligue 2 που κοίταζε. Και μία τέτοια ήταν του 20χρονου και ύψους 1.92 μέτρων επιθετικού της Χάβρης, που ήταν εκεί δανεικός από την Λιόν, Ζαν Φιλίπ Ματετά. Παίκτης που στην Γαλλία τον έχουν αποκαλέσει νέο Τρεζεγκέ και φέτος έχει 26 ματς με 11 γκολ. Ο Ματετά μάλιστα εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο agents με τον Τζόναθαν Μπαμπά της Σεντ Ετιέν.

Στην Γαλλία επιβεβαιώθηκε λίγες ημέρες μετά ότι ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του νεαρού άσου Ματετά και ότι θα έκανε κίνηση για την απόκτησή του τη νέα χρονιά. Την Τετάρτη λοιπόν υπήρχε ένα νέο ρεπορτάζ από την Γαλλία. Ρεπορτάζ από το Foot-sur7.fr που ανέφερε πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι στο κόλπο της απόκτησης του πιτσιρικά. Εκτός από την Χάβρη από την Γαλλία υπάρχει ακι το ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν με τον παίκτη να κοστολογείται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *