Καταργήθηκε η δίκη της αγωγής κακοδικίας της Ράικου κατά της Τουλουπάκη

Με τη «σφραγίδα» του Ειδικού Δικαστηρίου Αγωγών Κακοδικίας καταργήθηκε για τυπικούς και δικονομικούς λόγους η δίκη της αγωγής που είχε καταθέσει η εισαγγελέας Ελένη Ράικου και ο σύζυγός της κατά της διαδόχου της στην Εισαγγελία Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και των επίκουρων συναδέλφων της, με αφορμή την υπόθεση Novartis.

Είχε προηγηθεί η παραίτηση της κ. Ράικου και του συζύγου της από την αγωγή κακοδικίας όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι εκ παραδρομής η προσφυγή τους είχε αναγνωριστικό αίτημα και είχε παρέλθει η προθεσμία για κατάθεση νέας με καταψηφιστικό περιεχόμενο.

Η εισαγγελική λειτουργός και ο σύζυγος της είχαν προσφύγει στο αρμόδιο δικαστήριο, για τις αγωγές που στρέφονται κατά δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, διεκδικώντας αποζημίωση συνολικού ύψους 300 χιλιάδων ευρώ για ηθική βλάβη. Η υπόθεση αφορούσε διαρροές στον Τύπο της λίστας ιατρών που είχαν μπει στο στόχαστρο της έρευνας για την υπόθεση της Novartis, μεταξύ των οποίων και ο σύζυγός της εισαγγελικής λειτουργού.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *